Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2013

Η -πολυπόθητη- διευκρινιστική εγκύκλιος του ΥΔιΜΗΔ προς το ΥΠ.ΕΣ. με θέμα: «Οδηγίες για την κινητικότητα των Δημοτικών Αστυνομικών που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα»

Ανέβηκε στην Δι@ύγεια σήμερα αργά το απόγευμα τελικά η -πολυπόθητη- "διευκρινιστική εγκύκλιος" του ΥΔιΜΗΔ που απευθύνεται στο ΥΠ.ΕΣ αλλά και στους δήμους, με θέμα:«Οδηγίες για την κινητικότητα των Δημοτικών Αστυνομικών που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα»

Τα βασικά σημεία που εντοπίσαμε με μια πρώτη, προχειρη "ματια, είναι τα εξης:

1. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν το έντυπο Αίτησης-Υπεύθυνης Δήλωσης (έντυπα με κωδικό ΜΜ.ΠΕ.1, ΜΜ.ΤΕ.1 και ΜΜ.ΔΕ.1) ανάλογα με την κατηγορία προσωπικού με την οποία είτε έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα είτε επιθυμούν να μεταταχθούν, εφόσον κατέχουν τα απαιτούμενα προσόντα και ΑΔΑ: ΒΛ12Χ-Φ91 4 σύμφωνα με τις οδηγίες που παρέχονται στο Παράρτημα Β΄ της παρούσας και το  υποβάλλουν ενυπόγραφα στη Διεύθυνση Διοικητικού / Προσωπικού του φορέα στον οποίο κατείχαν θέση, εντός της προθεσμίας που ορίζεται ως άνω, δηλ. μέχρι και την 13.12.2013.

2. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν το σύνολο των διαθέσιμων θέσεων της κατηγορίας προσωπικού της θέσης στην οποία υπηρετούσαν, υπό την προϋπόθεση ότι πληρούν τις σχετικές προϋποθέσεις (π.χ., όριο ηλικίας για την ένταξη στην Ελληνική Αστυνομία) και κατέχουν τα τυπικά ή τυχόν πρόσθετα ειδικά απαιτούμενα προσόντα του αντίστοιχου κλάδου (π.χ., συγκεκριμένο τίτλο σπουδών για θέσεις ΠΕ ή ΤΕ Εφοριακών ή Τελωνειακών κ.ά.).

3. Οι ενδιαφερόμενοι, δύνανται να δηλώσουν και θέσεις ανώτερης ή κατώτερης κατηγορίας προσωπικού από αυτήν που κατείχαν όταν τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, υπό την προϋπόθεση ότι πληρούν τις προϋποθέσεις και κατέχουν τα τυπικά ή τυχόν πρόσθετα ειδικά απαιτούμενα προσόντα του αντίστοιχου κλάδου σύμφωνα με την οικεία Ανακοίνωση. 
Σε αυτή την περίπτωση ο υπάλληλος πρέπει να συμπληρώσει το έντυπο αίτησης που προβλέπεται για την αντίστοιχη κατηγορία προσωπικού, δηλώνοντας με αύξουσα αρίθμηση (1η, 2η κ.ο.κ.) τις προτιμήσεις του. Τονίζεται ότι για τη μετάταξη σε θέση κλάδου ανώτερης κατηγορίας κατά τη διαδικασία κινητικότητας ο υπάλληλος δεν εμπίπτει στον περιορισμό της οκταετίας 

4.  Επισημαίνεται ότι η διαδικασία πρόσληψης των υποψηφίων ως ειδικού ένστολου προσωπικού της Δημοτικής Αστυνομίας κατά την οποία υπήρχε η δυνατότητα άσκησης ένστασης ενώπιον του ΑΣΕΠ, σύμφωνα με τη διάταξη της παρ. 3 του άρθρου 2 του ν.3812/2009 συγκαταλέγεται στις «λοιπές διαδικασίες υπό τον έλεγχο του ΑΣΕΠ» (+20 μορια δηλ.) της υπ’αριθμ. ΔΙΠΙΔΔ/Β.2/3/οικ.22274/9.8.2013 απόφασης του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (Β΄ 1992). 

5. Ειδικά για την απόδειξη γνώσης Η/Υ, σημειώνεται ότι στην περίπτωση που κατά το διορισμό του υπαλλήλου δεν απαιτείτο η γνώση Η/Υ, η σχετική πιστοποίηση δεν θα πρέπει να θεωρείται προϋπόθεση για τη μετάταξή του. Η παρούσα Εγκύκλιος αποστέλλεται στο Υπουργείο Εσωτερικών και καταχωρείται στον ηλεκτρονικό τόπο του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (www.ydmed.gov.gr) και του ΑΣΕΠ: www.asep.gr
Κατά τα λοιπά ισχύουν οι υπ΄ αριθμ. πρωτ. ΔΙΠΙΔΔ/Β.2/Δ/10/οικ.22738/16-08-2013 και ΔΙΠΙΔΔ/Β.2/Δ/οικ.25308/17-9-2013 Εγκύκλιοι του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Τα υπόλοιπα, διαβάστε τα παρακάτω:

7 σχόλια :

tsaft man είπε...

czt είπε...

θα χρειαστεί να καταθέσουμε πάλι απολυτήριο και μεταφρασμένο πτυχίο ξένης γλώσσας;

jeoff car είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Διαθέσιμος είπε...

Ακομα δεν δημοσιεύθηκε,παλι σε δικηγόρους θα τρέχουμε .που να βρεις το δίκιο σου

emprhsths είπε...

Και για ακόμα μια φορά η απίστευτη αξιοκρατία της Ελλάδας βασιλεύει.

oko oko είπε...

ΘΑ ΦΟΥΝΤΑΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ......!!ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΞΙΣΩΣΗ ΤΩΝ ΠΤΥΧΙΩΝ ΠΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΩΝ ΤΕ.....ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΥΠ ΟΨΙΝ Ο ΒΑΘΜΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ, Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ...ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΚΡΙΣΗ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ...ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΜΕ 8 ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΔΗΜΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΞΥΝΕΙ ΤΑ Π@Π@ΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ 9 ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΟΣ...ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΔΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΕ Ή ΠΕ ΚΑΤΑΡΓΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΟΚΤΑΕΤΙΑΣ....ΕΝΑ ΑΚΡΑΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΘ ΟΛΑ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ..... Π.Χ. ΕΝΑΣ ΔΕ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΤΟΥ 2010 ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΟΥ ΣΑΝ ΤΕ (Π.Χ. ΤΕΙ ΚΩΛΟΠΕΤΙΝΙΤΣΑΣ) ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΕΝΑΝ ΠΕ (ΠΧ ΝΟΜΙΚΗΣ) ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΤΟΥ 2004!!!!!!Η ΑΔΙΚΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ....ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΩΛΟΒΥΣΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠ@ΡΔΕΛ@ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ!!Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ 2009 ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ, ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟΥ 2008 Κ.Ο.Κ....ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ 2010 ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙ ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΕ ΚΑΙ ΤΕ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕ ΚΑΙ ΤΕ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΣΕΙΡΩΝ.....ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ...ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΟΣΟ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ...ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.....ΤΟ ΠΡΩΙ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ...ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΠΩΣ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΔΙΚΙΕΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΠΤΥΧΙΩΝ ΚΑΘΩΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΑΥΤΩΝ....ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ!!!!......ΕΝΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΠΕ.....ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΡΙΜΑ.....

vader7 είπε...

oko...exeis apoluto dikio...!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...