Πέμπτη, 17 Απριλίου 2014

Το ΦΕΚ μετάταξης και επανατοποθέτησης των π. Δ.Α. σε θέσεις σωφρονιστικών υπαλλήλων (ΔΕ φύλαξης) στα Καταστήματα Κράτησης (Υπ. Δικαιοσύνης) σύμφωνα με τον επικαιροποιημένο τελικό πίνακα της 10ης Απριλίου!

Δημοσιεύθηκε σήμερα στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης το (ΦΕΚ Γ' 508/17 Απριλίου 2014) μετάταξης και επανατοποθέτησης των π. Δ.Α. σε θέσεις σωφρονιστικών υπαλλήλων (ΔΕ Φύλαξης) στα Καταστήματα Κράτησης του Υπουργείου Δικαιοσύνης, σύμφωνα με τους επικαιροποιημένους τελικούς πίνακες που δημοσίευσε το ΑΣΕΠ στις 10 Απριλίου 2014. 

Δείτε το παρακάτω ή κατεβάστε το από εδώ:


Όπως θα διαπιστώσατε, από τους παραπάνω ονομαστικούς πίνακες του ΦΕΚ λείπουν αρκετοί αύξοντες αριθμοί ενδιάμεσα. Προφανώς αυτοί θα αντιστοιχούν στις θέσεις της Εξωτερικής Φρούρησης. Κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρξει και νέο ΦΕΚ που απλώς θα εμπεριέχει και τους π. Δ.Α. που τοποθετούνται σε αυτές τις θέσεις. Βέβαια, της στιγμή που οι πίνακες είναι αλληλένδετοι, αδυνατούμε να καταλάβουμε πως γίνεται να βγαίνει ΦΕΚ μετάταξης για έναν φορέα μόνο από τους πέντε συνολικά, όταν ακόμη δεν έχουν εξεταστεί καν οι ενστάσεις από τα Τριμελή! Εφόσον και η παραμικρή αλλαγή που θα γίνει στον πίνακα σε έναν φορέα, επηρεάζει την επανατοποθέτηση σε όλους τους φορείς!

Η προχειρότητα και το πείραμα με την κινητικότητα των Δημοτικών Αστυνομικών συνεχίζεται...

5 σχόλια :

triaina είπε...

Υπάρχει κάποια ενημέρωση για το πότε θα εκδοθούν τελικά και για τους άλλους φορείς;

γιαννης κετεντζιαν είπε...

Το μόνο που μπορεί να υποθέσει κάποιος είναι ότι έχουν εξεταστεί οι ενστάσεις και λίγο μετά το Πάσχα θα εκδοθούν και οι υπόλοιποι τελικοί πίνακες...Επ' αυτού, για τους υπόλοιπους πίνακες δηλαδή, υπάρχει κάποια πληροφόρηση;

Vagelis Magkanakis είπε...

Με εμάς τους αδιάθετους δε γίνεται τίποτα??? Πάει??? Αυτό ήταν??? Μένουμε άνεργοι???

Mακης Δημακης είπε...

Επiτελους το νερο κυλισε στο ρεμα. Και καποιοι επιμενουν να διαμαρτυρονται....ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ?

triaina είπε...

αυτη την ωρα επειγει να πιασουμε αμεσα δουλεια λογω των μεγαλων οικονομικων προβληματων που αντιμετωπιζουμε πλεον.αν αλλαξει κατι με τα δικαστηρια,οταν αυτα γινουν, καλως να ερθει αυτο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...