Παρασκευή, 25 Απριλίου 2014

Επανεκτύπωση "λόγω λάθους" του (ΦΕΚ Γ' 508/17/4/2014) μετάταξης π. Δ.Α. στα Καταστήματα Κράτησης - Περιλαμβάνει και τους Εξωτερικούς Φρουρούς!

Αυτή τη φορά, το ίδιο ΦΕΚ, περιλαμβάνει και τους π. Δ.Α. που τοποθετούνται στα Καταστήματα Κράτησης της χώρας ως Εξωτερικοί Φρουροί. Θυμίζουμε ότι από το "λανθασμένο ΦΕΚ", έλλειπαν οι αύξοντες αριθμοί με τα ονόματα των Εξ. Φρουρών. Να σημειώσουμε ότι το διάστημα των 30 ημερών μέσα στο οποίο υποχρεούνται οι φορείς υποδοχής να καλέσουν τους μεταταγμένους π. Δ.Α. να αναλάβουν υπηρεσία, μετράει από την ημερομηνία του ΦΕΚ, δηλαδή από τις 17/04/2014. Φυσικά και στο "νέο" -διορθωμένο και καλά- ΦΕΚ συναντάμε  και πάλι ονόματα π. Δ.Α. (4) που έχουν ήδη εξαιρεθεί από την διαθεσιμότητα...
Δείτε το "νέο" ΦΕΚ παρακάτω ή κατεβάστε το στον υπολογιστή σας από εδώ. 


(Έχουμε "γυρίσει" τις σελίδες με τους πίνακες των ονομάτων, 
για να είναι πιο ευανάγνωστο)

2 σχόλια :

Βασ.Τυρ.ο Φελωνιώτης είπε...

Eύχομαι στα παιδιά καλή σταδιοδρομία στη νέα τους δουλειά!
Να την αγαπήσουν και να την αναδείξουν σε λειτούργημα.
Συνιστώ επίσης σε όλους προσοχή, γιατί καλοθελητές υπάρχουν πολλοί, που θα προσπαθήσουν να σας απαξιώσουν!
Φυσικά, άλλη η φύση της δουλειάς του Δ.Α. και άλλη του σωφρονιστικού εσωτερικής και εξωτερικής φρούρησης.Να προσέχετε τη σωματική σας ακεραιότητα με κάθε τρόπο!Να μην έχετε εμπιστοσύνη σε κανέναν παρά μόνο στον εαυτό σας!
Καλή δύναμη σε όλους!

Mακης Δημακης είπε...

καλη αρχη και σε εσενα οπου και να εχεις περασει. Ειμαι σιγουρος και παρα τις διαφωνιες που ειχαμε απο συναδελφους λιποψυχους μου ηθελαν να απολυθουν αλλοι συναδελφοι και τεμπεληδες που ονειρευονταν καρεκλα, οι περισσοτεροι θα διαπρεψουν εκει που θα πανε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...