Παρασκευή, 25 Απριλίου 2014

Α. Σπηλιωτόπουλος: «Οι π. Δ.Α. θα αποτελέσουν την "αιχμή του δόρατος" για τον περιορισμό της εγκληματικότητας και της εκτεταμένης παρανομίας που υπάρχει στο κέντρο της Αθήνας»

Τη ΓΑΔΑ επισκέφτηκε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΑΘΗΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ» Αρης Σπηλιωτόπουλος, έπειτα από επίσκεψη του στη ΓΑΔΑ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Συζητήσαμε τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η Αθήνα, που έχουν να κάνουν με τη λαθρομετανάστευση, την εγκληματικότητα, το παραεμπόριο. Είπαμε ότι η ασφάλεια του πολίτη, η πάταξη της εγκληματικότητας και της παρανομίας είναι πρώτιστη αρχή και βασική μας προτεραιότητα.

Η νέα μητροπολιτικής αντίληψης ειδική ομάδα της ΕΛΑΣ που προτείνουμε, θα προέρχεται από καλά εκπαιδευμένους πρώην δημοτικούς αστυνομικούς και θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος για την εξάλειψη του παραεμπορίου και τον περιορισμό της εγκληματικότητας και της εκτεταμένης παρανομίας που υπάρχει στο κέντρο της Αθήνας .

Προτείνουμε λοιπόν το θεσμό του αστυνομικού της γειτονιάς, όπου κάθε αστυνομικός θα χρεώνεται συγκεκριμένους δρόμους για φύλαξη και θα επαναφέρει έτσι την ασφάλεια στη γειτονιά, στο πάρκο, στην πλατεία σε κάθε χώρο.
Δύο προτάσεις, ένας στόχος! Ασφάλεια για τον κάτοικο. Ασφάλεια για τον επισκέπτη της Αθήνας».

2 σχόλια :

ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΔΡΥΜΑΛΙΤΗΣ είπε...

Ο στρατηγός Ζέρβας θα κατεβάσει στην Αθήνα τους κομάντο-ράμπο και δεν θα μείνει Πακιστανός στην Αθήνα!

ace είπε...

ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΛΑΚΗΣ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...