Παρασκευή, 25 Απριλίου 2014

Γιατί υπέβαλε παραίτηση η διευθύντρια των φυλακών Κορυδαλλού

Επιστολή παραίτησης στον υπουργό Δικαιοσύνης, Χαράλαμπο Αθανασίου, υπέβαλε πριν από περίπου είκοσι ημέρες η κ. Χαρά Κουτσομιχάλη, η οποία είχε αναλάβει καθήκοντα διευθύντριας των φυλακών Κορυδαλλού μόλις τον περασμένο Ιανουάριο. Η κ. Κουτσομιχάλη είχε αντικαταστήσει την κ. Μαρία Στέφη (την 23η Ιανουαρίου) αμέσως μετά τις αποκαλύψεις για την πολύκροτη υπόθεση Ξηρού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Αθανασίου δεν έκανε δεκτή την παραίτηση της κ. Κουτσομιχάλη, η οποία ωστόσο το τελευταίο διάστημα απουσιάζει από τα καθήκοντά της κάνοντας χρήση νόμιμης άδειας.
Σύμφωνα με καλά ενημερωμένη πηγή, στην επιστολή παραίτησής της προς τον υπουργό Δικαιοσύνης η κ. Κουτσομιχάλη ζητούσε να επιστρέψει στις γυναικείες φυλακές Θήβας, επικαλούμενη, μεταξύ άλλων, αδυναμία συνεργασίας με υπαλλήλους των φυλακών Κορυδαλλού. Πληροφορίες αναφέρουν συγκεκριμένα ότι μετά την ολοκλήρωση της έρευνας για την υπόθεση Ξηρού και την άσκηση πειθαρχικών διώξεων σε βάρος αρχιφυλάκων, η κ. Κουτσομιχάλη αντιμετώπισε εχθρική συμπεριφορά από μερίδα σωφρονιστικών υπαλλήλων Κορυδαλλού.
 Πηγή: Καθημερινή

1 σχόλια :

Βασ.Τυρ.ο Φελωνιώτης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...