Παρασκευή, 25 Απριλίου 2014

Εκπαίδευση των υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης των Κ.Κ. σε 4 σχολές Αστυνομίας που παραχωρήθηκαν από το Υπ. Προστασίας του Πολίτη - Έως τις 5 Μαΐου οφείλουν να παρουσιαστούν

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Π.Ο.Υ.Ε.Φ. αλλά και με πρόσθετες πληροφορίες από το ιστολόγιο "Δημόσιος τύπος", σύντομα πρόκειται να δημοσιευθεί και η Υπ. Απόφαση του κ. Χαράλαμπου Αθανασίου, που θα ορίζει ότι οι υπάλληλοι της Εξωτερικής Φρουράς θα πρέπει να παρουσιαστούν σε 4 κέντρα εκπαίδευσης στην Ελλάδα μέχρι τις 5 Μαΐου, για να εκπαιδευτούν για τα νέα τους καθήκοντα. Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί που θα βρίσκονται αυτά, θεωρείται όμως σχεδόν δεδομένο ότι δύο από τα τέσσερα κέντρα εκπαίδευσης που έχουν παραχωρηθεί από το Υπ. Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, βρίσκονται στην περιοχή των Θρακομακεδόνων και της Κομοτηνής. Σύμφωνα με πληροφορίες του dimastin.gr η εκπαίδευση των Εξωτερικών Φρουρών θα διαρκέσει περίπου 20 ημέρες.

Όπως Αμέσως μετά την εκπαίδευσή τους, οι Εξωτερικοί Φρουροί, θα αναλάβουν υπηρεσία περίπου στις αρχές Ιούνη. Για τους υπαλλήλους που πρόκειται να μεταταχθούν ως σωφρονιστικοί υπάλληλοι στα καταστήματα κράτησης δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα αν θα εκπαιδευτούν μαζί με τους υπαλλήλους της Εξωτερικής Φρουράς ή θα εκπαιδευτούν σταδιακά σε μελλοντικό χρόνο, καθώς αυτοί δεν οπλοφορούν και είναι δυνατόν να εκπαιδευτούν σε μεταγενέστερο χρόνο.

Δείτε την ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης Καταστημάτων Κράτησης (Π.Ο.Υ.Ε.Φ.).

Διαβάστε την:
(κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση)


Πηγή: dtypos.blogspot.gr

4 σχόλια :

Mακης Δημακης είπε...

Καλη αρχη παιδια και καλη δυναμη να εχετε. Ο θεος μαζι σας.

Mακης Δημακης είπε...

ποσο καιρο διαρκει η εκπαιδευση?

yannis roufogiannis είπε...

καλη αρχη και μεγαλη προσοχη! ειναι δυσκολοι καιροι! θελει ματια κ στην πλατη....

Mακης Δημακης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...