Πέμπτη, 8 Μαΐου 2014

Προς υπογραφή η ΚΥΑ για το εκλογικό επίδομα 30.900 δημοτικών υπαλλήλων – Τι θα προβλέπει

Εκλογικό επίδομα ύψους 223 ευρώ (μεικτά), δηλαδή, ανάλογο με αυτό των δύο εκλογικών αναμετρήσεων του 2012, θα λάβουν, σύμφωνα με πληροφορίες του aftodioikisi.gr,  για τις εκλογές της 18ης και 25ης Μαΐου οι 30.900 δημοτικοί υπάλληλοι που θα εργαστούν γι’ αυτές.   Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η σχετική  ΚΥΑ των υπουργών Εσωτερικών και Οικονομικών είναι πιθανόν να υπογραφεί ίσως και σήμερα.
Nα σημειωθεί ότι το επίδομα, όπως και το 2012, θα υπόκειται σε κρατήσεις και δεν θα είναι αφορολόγητο όπως αυτό των δικαστικών.
Υπενθυμίζεται ότι η εργασία των συγκεκριμένων δημοτικών υπαλλήλων αφορά τα δύο σαββατοκύριακα των εκλογών και συνίσταται στην προετοιμασία των 23.000 εκλογικών τμημάτων σε όλη τη χώρα (ψηφοδέλτια, κάλπες, παραβάν κλπ) και στη συνέχεια την εξυπηρέτησή τους μέχρι και την μετάδοση του αποτελέσματος.
Αναδημοσίευση από: www.aftodioikisi.gr
Πως γίνεται, όταν υπάρχει κάτι καλό όπως κανένα εξτραδάκι ή καμία παροχή (οτιδήποτε), οι (πρώην) Δημοτικοί Αστυνομικοί να είναι με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο πάντα εκτός; Παράδειγμά τώρα με το εκλογικό επίδομα. Μα τι "τύχη" είναι αυτή;!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...