Παρασκευή, 16 Μαΐου 2014

Πάνω απ' όλα οργάνωση!

Στις 12 Μαρτίου 2014, σύμφωνα με το ΦΕΚ Γ' 608/14 Μαΐου 2014 έγινε ανάκληση διορισμού ενός π. Δημοτικού Αστυνομικού


...το όνομα του οποίου παρ' όλα αυτά, βρίσκεται στο ΦΕΚ μετάταξης στα Καταστήματα Κράτησης με ημερομηνία 17 Απριλίου 2014 (ένα μήνα και κάτι δηλαδή από την ημερομηνίας της ανάκλησης) και πιθανότατα αυτή την στιγμή -χωρίς φυσικά να φταίει ο ίδιος- εργάζεται κανονικά...


Καληνύχτα σας!

13 σχόλια :

Αυτόνοος Αρχαίος είπε...

Σκεφτείτε να φάει τα μούτρα του (ή καμιά μαχαιριά) κανένας εκεί και μετά από τους τελικούς πίνακες ή κάποια δικαστική απόφαση να τοποθετηθεί αλλού!!.... Ποιον ή ποιους σέρνει δικαστικώς μετά;... Καλή ερώτηση πιστεύω...

Giorgos M είπε...

...ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ "ΑΝΑΚΛΗΘΕΙΣ" ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ "ΕΛΛΙΠΕΙΣ" ΠΟΥ ΑΠAΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ...
ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ 'Η ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΗΔΗ:
1.MH AΝΑΚΛΗΘΕΝΤΕΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ-ΚΥΡΙΩΣ ΕΛΛΙΠΩΝ-ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ/ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΕΕΔ (ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΟΥΜΕΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΟΠΩΣ ΟΙ ΟΤΑ,ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ,ΟΠΩΣ ΔΙΑΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΙΟ ΠΟΝΗΡΟΙ...)
2.ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΤΥΧΙΑ ΚΛΠ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
3.ΜΕ "ΠΕΤΣΙΝΑ" ΜΟΡΙΑ (ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ,ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΑ,ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΣΧΕΤΑ Ή ΜΙΛΗΜΕΝΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΑΝ ΣΥΝΑΦΗ ΜΕ ΤΗ Δ.Α. ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ-8 ΒΡΗΚΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥΣ.ΜΑ ΤΙ ΜΑΣΤΕΡ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ,ΣΤΟ CSI?)
4.ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΥΨΟΥΣ Ή ΥΠΕΡΒΑΡΟΙ Ή ΑΛΛΕΣ ΣΩΜ.ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣ
5.ΧΑΜΗΛΟΠΡΟΣΟΝΤΟΥΧΟΙ ΣΕ "ΘΕΣΕΙΣ-ΦΙΛΕΤΑ" Π.Χ. ΕΦΟΡΙΕΣ ΚΥΡΙΩΣ (ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ,ΙΔΙΩΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ-ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΕΞΤΡΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ).
ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ.ΑΥΤΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ,Ο,ΤΙ ΤΟΥ ΕΒΡΕΞΕ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ ΑΥΤΟΝΟΕ...

Αυτόνοος Αρχαίος είπε...

Κοίταξε υπάρχει και το εξαιρετικά ενδιαφέρον θέμα της απόφασης του ΣτΕ που θα ξεκαθάριζε τα πράγματα όσο αφορά τα μόρια και τις οκταετίες αλλά και το σίγουρο ξεκαθάρισμα της αντισυνταγματικότητας της καταργησης που θα έλυνε αυτόν το Γόρδιο Δεσμό. Αρκετοί βέβαια δεν θέλουν να βγει το ΣτΕ και κυρίως κάτι υπερπροσοντούχοι που αντί να μπουν από το παραθυρο ως ΠΕ και ΤΕ σε κάτι υπουργεια και περιφερειες θα πρεπει να γυρίσουν ως ΔΕ στην Δ.Α.... Αυτοί δεν θέλουν για κανέναν λόγο να βγει απόφαση του ΣτΕ περι αντισυνταγματικότητας. Η έννοια αλληλεγγύη κατέρρευσε πλέον και κανείς δεν σκέφτεται τον συνάδερφο που πήγε 300 χλμ από το σπίτι του και εκεί που μιλούσε και έβλεπε το παιδάκι του κάθε μέρα τωρα θα περιμένει κανά ρεπό το Σ/Κ και το απόγευμα το Skype... για αυτούς και μόνο αυτούς έπρεπε να υποχωρήσουν κάποιοι από τις ωραίες ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ επιλογες που περασαν και να κοιτάξουν τους ΟΛΟΥΣ και όχι τους αρκετούς... Και ας αφήσουν "καποιοι" δεκάρηδες τις αμπελοφιλοσοφίες περί εξουσιαστικών κόμπλεξ και διάφορες φτηνές δικαιολογίες ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ να μην χάσουν τις γαρφειάτες, πενθημερες και με πολιτικά ρούχα θέσεις τους, αρκετή ζημιά έγινε..

Giorgos M είπε...

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΧΑΛΑΓΕ Η ΓΡΑΦΕΙΑΡΑ (ΩΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΑΠΑΝΗΘΕΝΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΜΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ-ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ,ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΘΙΣΙΟ) ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΜΑΖΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ...
ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ - ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΩ - ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΗΤΤΕΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ/ΣΥΖΥΓΟ ΜΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ (ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΕ Δ.Α. ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΑΚΡΙΝΟΥΣ,ΞΕΝΟΙ ΜΕ ΕΧΘΡΙΚΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ ΘΕΜΑ -ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ,ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΟ ΚΩΛΟΑΣΕΠ ΣΑΣ ΕΒΑΛΕ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΗΔΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΙΣΗ-,ΕΧΘΡΙΚΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΕΝΙΚΑ,ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΟΥ ΧΑΙΡΟΝΤΑΝ ΝΑ ΣΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙΣ-ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΔΙΑΚΟΠΗ ΜΕΤΑΤΑΞΗΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΘΕΤΕ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ-ΣΙΓΑ ΜΗ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕ,ΑΥΤΑ ΠΑΛΙ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ "ΠΑΡΑΘΥΡΑΤΟΥΣ",ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΘΕΣΗ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ).
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ,ΦΙΛΟΣΟΦΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΔΕ ΖΩ ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ,ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΩ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΚΩΛΟΣΠΙΤΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΣΤΡΙΜΩΓΜΕΝΟΣ ΣΕ 45-50 ΤΜ (ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΦΤΑΝΕΙ Η ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ),ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ...ΦΤΑΝΕΙ ΡΕ ΣΥ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ,ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ!

Mακης Δημακης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Αυτόνοος Αρχαίος είπε...

Αγόρι μου έχεις επαφή με το έδαφος; Το καταλαβαίνεις ότι 200 έμειναν απέξω και πολύ περισσότεροι ξεσπιτώθηκαν;;;; Δηλαδή επειδή εσύ μάλλον βόλεψες τον δικό σου πισινό να πάρουν οι άλλοι μία κενή θέση στην άλλη άκρη από το σπίτι τους γιατί σε βολεύει η νέα σου θέση;;; επικοινωνείς;; όταν το 1/3 των διαθέσιμων καταξεσκίστηκε εσύ μιλάς για το ανα θα ειναι καλύτερο για την ΠΑΡΤΗ σου;;;; Είσαι παρτάκιας. Εννοείται ότι η προηγούμενη κατάσταση στους Δήμους ήταν τραγική και έπρεπε κατεπειγόντως να αλλάξει αλλά όμως όχι τσακίζοντας το 1/3 των διαθέσιμων.. Κάποια πράγματα εχουν μεγαλύτερη προτεραιότητα. Ελπίζω ότι δεν είσαι κανάς δεκάρης γιατί δεν υπάρχει λόγος να κανουμε τη συζήτηση αυτή μαζί σου. Και στην τελική 1536 άτομα θα πάνε στην ΕΛ.ΑΣ, το 45% δηλαδή, η δύναμη είναι ανύπαρκτη για να αντικαταστήσει τη Δ.Α. και ειδικά στον Δήμο Αθηναίων. (411) Και να σου πω κάτι , να μας ΕΣΥ να καλύψεις τις κενες θέσεις στις φυλακές που τόσο προτείνεις!

Mακης Δημακης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Mακης Δημακης είπε...

Aφηστε το βολεμα...δεν ξερετε τι επαθα...ο roumelian dorian εστειλε μια απαντηση και δεν την βλεπω. Που ειναι?

Dimastin είπε...

Ο "roumelian dorian" μας έστειλε νεότερο μήνυμα, ζητώντας μας να κατεβάσουμε το σχόλιο του, για να μην οξυνθούν περισσότερο τα πνεύματα. Εκ της διαχείρισης

Mακης Δημακης είπε...

να πω την αληθεια και εγω λεω οτι παραφερθηκαμε. Τι να κανουμε που εχουμε αλλες αντιληψεις? Εγω φευγω απο δω αλλα αυτα τα πραγματα να με κατηγορειτε ενω μπηκα να κανω μια ερωτηση και με προσβαλετε. Φαντασου τι θα εγραψε ο Ντοριαν. Σβηνω κ γω τα δικα μου.

Mακης Δημακης είπε...

ΥΓ: και οι φυλακες δεν ειναι ντροπη! Και αφου ολοι θελουν επιστροφη στους δημους μακαρι να κερδιθει η δικη στο ΣΤΕ. Εγω πονταρω οτι θα γινει.

Αυτόνοος Αρχαίος είπε...

Καθόμαστε και γινομαστε μπίλιες μεταξύ μας που στην τελική σε περισσότερα συμφωνούμε παρά διαφωνούμε αλλά η διατύπωση δημιουργει παρεξηγησεις... ενώ την ίδια ώρα καποιοι "δικοί" μας καλοθελητές πηγαίνουν οικειοθελώς και μουλωχτά και "ξυνουν" πληγές σε κάποιους κόλπους των συνδικαλιστών της ΕΛ.ΑΣ προδιαγράφοντας το μέλλον του ειδικού προσωπικού.. έτσι για να μην χαθεί και το "ένδοξο" status qvo και ονειρεύονται οι συνάδελφοι εξέλιξη και αναβαθμισμένη παροχή υπηρεσιών μέσω αρμοδιοτήτων και καθηκόντων... (με κάθε -πολύ μικρή- επιφύλαξη οι πληροφορίες).... δε μπορώ να πω άλλα προς το παρών...

Mακης Δημακης είπε...

Αυτονοε εχουμε τις ιδιες πληροφοριες...ιδωμεν....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...