Τετάρτη, 14 Μαΐου 2014

Ανοιχτή επιστολή με τίτλο: «Απορίες για την ανώνυμη επιστολή "Δημοτικών Αστυνομικών που επιθυμούν την αξιοκρατία"»

Αγαπητό Dimastin

Με λυπεί βαθύτατα η ΑΝΩΝΥΜΗ επιστολή των “Δημοτικών Αστυνομικών που επιθυμούν την αξιοκρατία, Απρίλιος 2014”, τόσο για το άκαιρο του χρόνου σύνταξής της, όπως σωστά επισημαίνετε στην ανάρτησή σας στις 12-5-2014, όσο και για την “αποκατάσταση της αλήθειας”, που εάν είναι αληθή τα όσα επικαλούνται, είναι η μισή αλήθεια με ό,τι αυτό υποκρύπτει και έκανε τόσο κακό ιστορικά και διαχρονικά.

Τί άλλο μπορεί να αποτελεί η δημόσια ανώνυμη παρέμβαση, παρά ανεπίτρεπτη προσπάθεια επηρεασμού των αποφάσεων των οργάνων της όλης διαδικασίας τοποθέτησης και ενώ εξετάζονται οι όσες ενστάσεις έχουν υποβληθεί, προφανώς και από τους ίδιους ;

Πότε ανακάλυψαν αυτές τις “παρανομίες” και γιατί δεν τις έφερναν στο φως όταν υπηρετούσαν μαζί με τους συναδέλφους του και συναποφάσισαν στην εκτέλεση των καθηκόντων τους ; Δεν φέρουν καμμιά ευθύνη γι’ αυτά. Ο νόμος Ραγκούση έδινε την ευκαιρία να γίνουν ενστάσεις. Το προσοντολόγιο ανακοινώθηκε τον Αύγουστο του 2013, χωρίς να το προσβάλουν και εν πάση περιπτώσει έχουν προσφύγει και στο Ανώτατο Δικαστήριο για ότι “μισά” επικαλούνται.
Δεν σέβονται τις διαδικασίες. Ούτε γνωρίζουν πως δεν έχουν αποξενωθεί την έννοια του υπαλλήλου, αφού ενεργούν ανώνυμα και με μή ηθικά μέσα.

Τίποτα δεν έχουν διδαχθεί για την υπαλληλική δεοντολογία και συμπεριφορά ; Τέτοιους θα εμπιστευθούμε, για την ασφάλειά μας, ως πολίτες ;

Είναι πράγματι αυτοί πρώην Δημοτικοί Αστυνομικοί ή κάποιοι που θέλουν να προσβάλλουν το εκλεκτό, από όσους γνωρίζω, αυτό σώμα, που τόσο χρήσιμο ήταν και τόσο ταλαιπωρείται ;

13-5-2014
Με τιμή

Κώστας Κ.

1 σχόλια :

Βασ.Τυρ.ο Φελωνιώτης είπε...

Κανονικά ,αφού ήταν ανώνυμη η επιστολή,δεν έπρεπε να δημοσιευτεί,γιατί είχε σαν σκοπό τούτη την ώρα να δημιουργήσει προβλήματα στη διαδικασία μετάταξής σας.
Δυστυχώς υπάρχουν κάποιοι μέσα από το σώμα σας,φυσικά με προμετωπίδα τη δικαιοσύνη,που είναι αλλού και έχουν σαν σκοπό να αργήσει κι άλλο η έρμη τοποθέτησή σας στις νέες θέσεις.
Μη μου πείτε πάλι ότι αγχώνομαι για συγγενικό μου πρόσωπο,αλλά επιτέλους δεν έχουν το <> τους οι μεγάλοι του γένους δημ.αστυνομικοί.
Μήπως μένουν στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας και πιστεύουν ότι τώρα στις ευρωεκλογές θα είναι τέτοια τα αποτελέσματα, ώστε να σταματήσει κάθε διαδικασία και θα γυρίσουν δίπλα στο σπίτι τους όπως και πριν;
Να εύχεστε να διοριστείτε τάχιστα ,γιατί τίποτα δεν το εγγυάται με την πολιτική κατασταση που θα επικρατήσει αργότερα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...