Παρασκευή, 9 Μαΐου 2014

Καλό καλοκαίρι!

Σύμφωνα με πληροφορίες αναγνώστη του dimastin.gr που επικοινώνησε σήμερα με το ΑΣΕΠ και συγκεκριμένα με τον Προϊστάμενο του Γραφείου Εξυπηρέτησης Πολιτών, κ. Καββαδά, σας μεταφέρουμε τα εξής:

«Τα τριμελή συνεδριάζουν συνεχώς και εξετάζουν τις αιτήσεις θεραπείας που υποβάλαμε. θα εξετασθούν όλες και μετά θα βγουν τελικοί πίνακες. Κατόπιν θα υπάρξει σύμφωνα με το νόμο χρονικό περιθώριο 1 μήνα για αιτήσεις θεραπείας (βέβαια θα είναι ελάχιστες,γιατί ήδη έχουμε κάνει στους προσωρινούς και θα χουμε καλυφθεί στα περισσότερα αν όχι όλα) και μετά τον 1 μήνα θα βγουν οι οριστικοί πίνακες. Σχετικά με τα Κ.Κ. ανέφερε ότι αν προκύψουν αλλαγές με την εξέταση των ενστάσεων (που θα προκύψουν σίγουρα) θα γίνουν διορθώσεις. Και θα βγουν νέοι πίνακες από το ΑΣΕΠ. Σε ερώτησή μου τι γίνεται με αυτούς που ήδη έχουν αναλάβει υπηρεσία στα Κ.Κ. , μου είπε ότι θα πρέπει να αλλάξουν φορέα ή πόλη αν γίνει ανακατανομή στους πίνακες και κάποιος π.χ. περνάει τώρα ΕΛ.ΑΣ ενώ ήταν φυλακές, αλλά και το αντίθετο.»


Όπως καταλαβαίνετε αγαπητοί συνάδελφοι, θα τηρηθούν οι διαδικασίες, όπως ζήτησε και η ΠΟΕ-ΟΤΑ με Ανακοίνωσή της στις 31 Μαρτίου και θα τον φάμε και τον Ιούνιο! Φυσικά, αυτό που έπραξε η κυβέρνηση, για μικροπολιτικούς σκοπούς, με τους συναδέλφους π. Δ.Α. που μετατάχθηκαν άρον-άρον στα Κ.Κ. και ανέλαβαν ήδη υπηρεσία, χωρίς να βγουν τα οριστικά αποτελέσματα, είναι πραγματικά απαράδεκτο! 

4 σχόλια :

jackal είπε...

Καλό Καλοκαίρι! Επιλέξτε Ελλάδα για τις καλοκαιρινές σας διακοπές με την αιγίδα του Υπ.Διοικ.Μεταρ.! Θα πληρωνόμαστε τουλάχιστον?

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ είπε...

Ασφαλιστικά μέτρα να πάμε για δουλειά...

Αυτόνοος Αρχαίος είπε...

"Ένα α.....ι" όπως θα έλεγε και ο Α69.....

ioa dim είπε...

κανονικα πρεπει να συνεχισει το 75%. το θετικο οτι θα δουμε μουντιαλ χωρις το αγχος της υπηρεσιας ;-). καλη αρχη στους συναδελφους στις φυλακες κ προσοχη παιδια πανω απ'ολα η υγεια κ η ασφαλεια σας. εμεις της ελας καλη υπομονη

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...