Σάββατο, 10 Μαΐου 2014

Αστυνομικός, αρχηγός σε κύκλωμα πορνείας

Οχι μόνο ήταν αρχηγός σε κύκλωμα πορνείας, αλλά εξέδιδε και την ίδια του τη γυναίκα ο 45χρονος αστυνομικός της Κρατικής Ασφάλειας.


Μέσω ιστοσελίδας που διατηρούσε στο διαδίκτυο για ερωτικά ραντεβού, ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ εξωθούσε κατ' επάγγελμα στην πορνεία Ελληνίδες και αλλοδαπές γυναίκες το τελευταίο εξάμηνο τουλάχιστον.

Ο αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα και σε βάρος του διατάχθηκε ΕΔΕ, ενώ ακόμη τρία άτομα συνελήφθησαν, ένας οδηγός του κυκλώματος και δύο αλλοδαπές από τη Ρωσία και το Καζακστάν.

Την υπόθεση εξιχνίασε η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Ασφάλειας Αττικής.

Εμβρόντητοι, οι αξιωματικοί της υποδιεύθυνσης διαπίστωσαν πως ο επικεφαλής του κυκλώματος ήταν... συνάδελφός τους, τον οποίον και συνέλαβαν. Στην κατοχή του βρέθηκε μία σύνδεση κινητής τηλεφωνίας, μέσω της οποίας κανονίζονταν τα ερωτικά ραντεβού.

Σε βάρος των τεσσάρων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για -τα κατά περίπτωση- αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της μαστροπείας καθώς και της νομοθεσίας για τα εκδιδόμενα πρόσωπα και τα ναρκωτικά.

Εκτός από τους 4, αναζητείται για να συλληφθεί ακόμη ένας 51χρονος, που παρείχε συνδρομή για συγκεκριμένες επιμέρους πράξεις της εγκληματικής ομάδας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...