Δευτέρα, 5 Μαΐου 2014

Τι χάλια είναι αυτά;


Αναδημοσιεύουμε από το taxalia.blogspot.gr

Θεσσαλονίκη. Γωνία Εγνατίας με Χαλκέων πιο κέντρο δεν γίνεται! (ΙΣΤΟΡΙΚΟ) μη χ@σω!!!

Που είσαι ρε Μπουταρμπεη, που η ανυπαρξία σου μας κάνει ....
Που κρύβεσαι ρε τεράστιε Κουράκη που θες να σε ξαναψηφίσουμε? ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΔΕΝ!!!(Φώτο 2)
Που είσαι ρε Χρυσίδου του πολιτισμού και του τίποτα? ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ(Φώτο 2)
Που είσαι ρε εντεταλμένε Κιοσεογλου? ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΙΟ!(Φώτο 1&2)
Δεν ντρέπεστε λιγάκι, με τι θράσος ξανακατεβαίνετε?
Μπας και ξαναβγείτε και ρημάξετε την πόλη εντελώς?To πιο ωραίο βέβαια είναι το σχόλιο αναγνώστη του taxalia που ακολουθεί την παραπάνω ανάρτηση:

Παρασκευή 2/5/2014, ώρα 10:45 πμ, τηλεφωνώ στο 100 και καταγγέλλω παράνομο εμπόριο από μαύρους (Νιγηριανούς), που πωλούν γυαλιά ηλίου κλπ και κάποιους που μοιάζουν με τσιγγάνους και πουλάνε σωρηδόν τσιγάρα.

Περιμένω καρτερικά. Μισή ώρα μετά, μαζεύουν τα λαθραία για 3-5 λεπτά, μετακινούνται λίγο (θα φάνηκε κάποιος αστυνομικός) και σε λίγο ξαναστήνονται όλα σαν να μην συμβαίνει τίποτε.
Καλώ και πάλι στο 100 και τους λέω ότι γνωρίζω τα άτομα (είχα σταμπάρει τα ρούχα τους) και τους ζητάω να στείλουν κάποιον της ασφάλειας για να τους υποδείξω. Μου λένε να τους περιμένω γωνία Εγνατία-Αριστοτέλους. Περιμένω, περιμένω .. τίποτε (είχα κάποιο διακριτικό για να με γνωρίσουν).

Τελικά ΜΙΑ ΩΡΑ και 10 λεπτά μετά την αρχική μου κλίση, αντί για ασφαλίτες, βλέπω από μακρυά 2 ζητάδες να κινούνται αργά αργά, για να τους δούνε οι λαθρέμποροι!
Τι να κάνουν φυσικά 2 ζητάδες όταν υπάρχουν 20-30 λαθρέμποροι σε πεζόδρομο; μια βόλτα με τις μηχανές, κάνουν ότι τα ψιλομαζεύουν οι μαύροι και φεύγουν οι ζητάδες.

Τους ξανακαλώ στο 100 ότι γνωρίζω πλέον ΟΛΟΥΣ όσους πουλάνε λαθραία (μέχρι και τις τσιγγάνες που τα κρύβουν σε βαλίτσες ή σακούλες) και ότι περιμένω κάποιον της ασφάλειας να τους υποδείξω. Τους περιμένω στην απέναντι γωνία (πάλι Αριστοτέλους-Εγνατία)
Και επιστρέφουν πάλι οι 2 ζητάδες, αργά αργά και σταματάνε μπροστά μου!! τους βλέπουν φυσικά οι λαθραίοι και τα ξαναμαζευουν και περιμένουν μέχρι να φύγουν οι αστυνομικοί.
"Δεν μπορούμε να κάνουμε σύλληψη, μου λένε, έχει κόσμο, παιδιά, και θα γίνει κανένα ατύχημα".

"Και τότε τι σας στέλνουν" τους λέω. Γιατί δεν στέλνουν ασφαλήτες και αρκετούς αστυνομικούς για να κυκλώσουν τους δράστες;;
Έχασα μιάμιση ώρα, και αισθάνθηκα MAΛ...Σ

Εμ' πάνε πια οι ΜΑΛ...Σ Δημοτικοί Αστυνομικοί που τρέχανε με το παραμικρό και παρόλα αυτά τ' ακούγανε κιόλας!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...