Δευτέρα, 12 Μαΐου 2014

Στήνουν στα ... "μουλωχτά" σωματείο ειδικών φρουρών στην Θεσσαλονίκη; Επιστολή αναγνώστη στο bloko.gr

Από ειδικό φρουρό της Θεσσαλονίκης, λάβαμε την ακόλουθη επιστολή...
«Αγαπητό μπλόκο είμαι Ειδικός Φρουρός και υπηρετώ στη Θεσσαλονίκη. Είμαι σε θέση να παρακολουθώ αρκετό χρονικό διάστημα μια διαδικασία δημιουργίας σωματείου ειδικών ϕρουρών στη Θεσσαλονίκη για την οποία κάνω απόπειρα να σας ενημερώσω με μοναδικό σκοπό να
ενημερωθούν οι ανυποψίαστοι και ανενημέρωτοι συνάδελϕοι ότι  στις 23 του μήνα θα υπάρχει πρόεδρος Ειδικών ϕρουρών Κεντρικής Μακεδονίας χωρίς να το ξέρει ούτε το Αστυνομικό Τμήμα Νεάπολης. Ένας ϕαντομάς που θα λέει σε λίγο ότι εκπροσωπεί κόσμο .
Μια ομάδα ειδικών ϕρουρών με καθοδηγητή έναν συνάδελϕο με όνομα Τ... Κ.... πήραν μυστικά διαταγή από το δικαστήριο για σωματεία,   να ϕτιάξουν σωματείο και καταστατικό. Χωρίς συνέλευση και μυστικά άλλαξαν το καταστατικό και η ίδια ομάδα προκειμένου να εκλεγούν όλοι  έκαναν το εξής (δεν είναι για γέλια αλλά για κλάματα συνάδελϕοι).
Δεν έγραψαν παρά μόνο τους ϕίλους τους σιωπηρά για να κάνουν τις εκλογές με λίγους αλλά δικούς τους .Από όλη τη κεντρική Μακεδονία μαθαίνω καμιά ογδονταριά έγραψαν. Η Βέροια η Σέρρες η Χαλκιδική η Κατερίνη θα αποκτήσουν πρόεδρο χωρίς να το ξέρουν  χωρίς να έχει γραϕτεί κανένας και χωρίς να ψηϕίσει. Συνάδελϕοι και να θέλετε τώρα να γραϕτείτε και να ψηϕίσετε δεν μπορείτε !!!!!!!!!!!!!!! Γιατι?
Έγραψαν στο καταστατικό ότι ψηϕίζουν μόνο  όσοι είναι ένα μήνα πριν τις εκλογές γραμμένοι .Τις εκλογές τις όρισαν σε 15 μέρες από τώρα περίπου οπότε και να γραϕτείς δεν ψηϕίζεις .Η απόλυτη ξεϕτίλα κύριοι. Δεν ϕτάνει αυτό αλλά θα κατεβάσουν ψηϕοδέλτιο με 9 υποψηϕίους. ξέρετε ποσοι εκλέγονται?? 9 μέλη διοικητικου συμβουλίου.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι οι εκλογές γίνονται Παρασκευή πριν την Κυριακή των Δημοτικών εκλογών για να μην ασχοληθούν με τις εκλογές τις αόρατης ομάδας  .
Μακεδόνες ειδικοί ϕρουροί θα κοιμηθείτε και θα ξημερώσετε με πρόεδρο που θα σας εκπροσωπεί για 3 χρόνια χωρίς να πάρετε χαμπάρι αλλά προπάντων με άνθρωπο που δείχνει να έχει άρρωστο χαρακτήρα και μπορεί και ψυχολογία με αυτά που μεθοδεύει. Ξεσηκωθείτε όλοι να ενημερωθούν όλες οι υπηρεσίες της Κεντρικής Μακεδονίας να γίνει συνέλευση με κόσμο να βγουν αποϕάσεις σωστές.  Να γραϕτούμε να συμμετέχουμε.
Να γίνουν εκλογές με συμμετοχή όχι με 30 ανθρώπους που θα έχουν απαίτηση να εκπροσωπούν ολόκληρη περιϕέρεια. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω, ίσως και το εσωτερικών υποθέσεων  της αστυνομίας να πρέπει να παρέμβει, το σωματείο της Αθήνας να ξυπνήσει γιατί μάλλον το έπισαν στον ύπνο  και να κάνει προσϕυγή στα δικαστήρια (θα στείλω μήνυμα και στο σεϕεα). Δεν αξίζει στη Θεσσαλονίκη να πέσουμε πάλι στα σκατά από εκπροσώπηση.
Κύριοι του μπλόκο είστε από τους λίγους που μπορείτε να ερευνήσετε το θέμα και να δείτε και άλλα πολλά που δεν έγραψα. Ελπίζω όχι μόνο να ανακοινώσετε την καταγγελία μου αλλά να την ερευνήσετε κι άμα μπορεί να έρθει και στη Θεσσαλονίκη κάποιος από σας.
Ευχαριστώ πολύ.»
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...