Σάββατο, 21 Ιουνίου 2014

Ολοκλήρώθηκε μετά από 15 ημέρες, για λόγους υγείας η απεργία πείνας του π. Δ.Α. Γ. Βαγδάτη

Τέλος στον μοναχικό αγώνα αξιοπρέπειας που χάραξε ο ίδιος και ακολούθησαν οι συνάδελφοί του στην Πλατεία Κλαυθμώνος στην Αθήνα, έβαλε χθες Παρασκευή 20/6 ο επί 15 ημέρες απεργός πείνας πρώην Δημοτικός Αστυνομικός του δήμου Θεσ/νίκης Γιάννης Βαγδάτης. Η υγεία του συναδέλφου κλονίστηκε ιδιαίτερα από αυτή του την υπερπροσπάθεια και για να μη βάλει σε σοβαρότατο κίνδυνο την ίδια του τη ζωή (κάτι που φυσικά δεν αξίζει για κανέναν και για τίποτα), αποφάσισε, μετά και τις συμβουλές του ιατρού που τον παρακολουθούσε όλο αυτό το διάστημα, να τερματίσει την προσπάθειά του, αφού πρώτα έλαβε υπόσχεση προφανώς για το (εργασιακό του) μέλλον από την Διοίκηση του δήμου.  

Μετά την απόφασή του, ανέρτησε στην προσωπική του σελίδα στο facebook το παρακάτω κείμενο:
15η μερα και τελος...Κατεβηκα με ενα βεβαρημενο ιστορικο υγειας εδωσα την μαχη μου αξιοπρεπως και αποχωρω με μια υποσχεση απο την διοικηση του δημου... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ολους οσους με στηριξαν απο ολη την Ελλαδα!!!Ευχομαι καλο αγωνα και πληρη δικαιωση ολων των συναδελφων .Ειμαι μαζι σας στηριζω τον αγωνα σας!!!!Kαι αν χρειαστει παλι μαζι! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ!!!!
Ευχόμαστε στο φίλο Γιάννη καλή ανάρρωση και φυσικά να γίνουν πραγματικότητα τα όσα του υποσχέθηκε η διοίκηση του Δ. Θεσσαλονίκης...Ελπίζουμε ο αγώνας του να ήταν το έναυσμα για την αποκατάσταση ΟΛΩΝ των υπό απόλυση π. Δημοτικών Αστυνομικών.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...