Τετάρτη, 25 Ιουνίου 2014

Έγγραφο ΕΛ.ΑΣ. σε όλες τις διευθύνσεις και Α.Τ. της χώρας με θέμα ««Προσωρινή τοποθέτηση πρώην δημοτικών αστυνομικών στην Ελληνική Αστυνομία» - 2/7 ξεκινούν τα διαδικαστικά της -προσωρινής- ένταξης - 7/7 η ανάληψη υπηρεσίας!

Συνοψίζοντας, σύμφωνα πάντα με το παρακάτω έγγραφο, 

στις 2 Ιουλίου 2014, οι υπό ένταξη Δημοτικοί Αστυνομικοί θα πρέπει: 

i) Να υποβάλουν υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/86, περί μη παραπομπής σε δίκη (υπόδειγμα Α΄) για τα αναφερόμενα στην περίπτ. ζ΄ της παρ. 1 του άρθρου 1 της (γ) σχετικής, κατ’ εφαρμογή του Ν.3230/2004 (Φ.Ε.Κ. Α΄-44), σε συνδυασμό με την Κ.Υ.Α. 11726/2005 (Φ.Ε.Κ. Β΄-838) των Υπουργών Εσωτερικών Δ.Δ.Α. και Δικαιοσύνης. (Να υποβληθεί στη Δ/νση Πολιτικού Προσωπικού/Α.ΕΑ.)

ii) Να υποβάλουν φύλλο διακοπής μισθοδοσίας από το φορέα προέλευσης (Ο.Τ.Α.), το οποίο να υποβληθεί άμεσα στη Δ/νση Πολιτικού Προσωπικού/Α.Ε.Α. προκειμένου με μέριμνά της να μεταφερθούν στο Μητρώο Μισθοδοτούμενων Ελληνικού Δημοσίου, ώστε να καταστεί δυνατή η μισθοδοσία τους. Σε περίπτωση που δεν προσκομιστεί από τους ενδιαφερόμενους, να το αναζητήσετε εγγράφως από τους φορείς προέλευσης (Ο.Τ.Α.).

iii) Να υποβληθούν σε δακτυλοσκόπηση, σύμφωνα με την περίπτ. γ΄ της παρ. 2 του άρθρου 4 της (γ) σχετικής.

iv) Κατά την παρουσίασή τους να γνωρίζουν το ατομικό Α.Φ.Μ., την αρμόδια Δ.Ο.Υ., τον Α.Μ.Κ.Α., τον κωδικό ΙΒΑΝ και την Τράπεζα, την ημερομηνία πρώτης ασφάλισης και τον αριθμό μητρώου ασφαλιστικού φορέα προκειμένου να συμπληρώσουν με ιδιαίτερη προσοχή την επισυναπτόμενη στην παρούσα, δήλωση στοιχείων (υπόδειγμα Β΄), την οποία να υποβάλετε άμεσα στην Δ/νση Πολιτικού Προσωπικού/Α.Ε.Α.

Στις 7 Ιουλίου 2014, ημέρα Δευτέρα και ώρα 08:00, οι υπό ένταξη Δημοτικοί Αστυνομικοί θα πρέπει:
  • να παρουσιαστούν στις Αστυνομικές Υπηρεσίες στις οποίες τοποθετούνται προσωρινά, σύμφωνα με τη (ι) σχετική, για ανάληψη καθηκόντων. 
Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται το dimastin.gr, όταν σε ανάρτησή μας στις 18 Ιουνίου, γράφαμε

Όπως φαίνεται στο παρακάτω έγγραφο, η ΕΛ.ΑΣ. τελικά, θέλοντας και μη, λαμβάνει υπ' όψιν της τα προσωρινά ΦΕΚ τοποθέτησης που υπέγραψε ο Κ. Μητσοτάκης. Άρα, θεωρούμε πολύ πιθανό η διαδικασία επανατοποθέτησης μας να ξεκινήσει ΠΡΙΝ δημοσιευθούν οι ΟΡΙΣΤΙΚΟΙ και αμετάκλητοι πίνακες από το ΑΣΕΠ αφού όπως φαίνεται, οι υπηρεσιακοί παράγοντες δεσμεύονται από τα ΦΕΚ λόγω ιεραρχικής προτεραιότητας του ΥΔιΜΗΔ έναντι του ΥΠ.ΠΡΟ.ΠΟ και εφόσον προφανώς ισχύει η αποκλειστική προθεσμία των 30 ημερών... 

Δείτε το σημαντικό έγγραφο παρακάτω ή κατεβάστε το από ΕΔΩ


7 σχόλια :

Δημήτρης είπε...

Και στην πρώτη μισθοδοσία πάρτε υπογλώσσια...τίποτε άλλο!

Nikos Papanikos είπε...

Καλή αρχή και καλή δύναμη σε όλους τους συναδέλφους

Mακης Δημακης είπε...

ακομα και τωρα τα γουρουνια αφηνουν παραθυρα. Ακους εκει προσωρινη τοποθετηση....

Βασ.Τυρ.ο Φελωνιώτης είπε...

Τεκνία μου,ήρθε η ώρα της αλήθειας για όλους!
Εύχομαι σε όλους σας καλή αποκατάσταση,αν, και όταν δημοσιευτούν οι τελικοί πίνακες,τότε θα είναι και η τελική σας τοποθέτηση!
Τέτοια ψυχική ταλαιπωρία ούτε στον εχθρό σας!
Πιστεύω να μην υπάρχουν άλλες αλλαγές,εκτός κι αν κάποια γίνει προς όφελός σας,
Καλή δύναμη σε όλους σας!

Τζων Χάλαρης είπε...

εφόσον δεν ολοκληρώθηκε η διαδικασία στο ΑΣΕΠ με τους οριστικους πίνακες θα υπάρξουν και άλλες καραμπόλες μεταξύ των φορέων. Προσωρινή τοποθέτηση και κουραφέξαλα. Όταν ο υπουργός παρανομεί και δεν κουνιέται φύλλο...

Stavros είπε...

Δε μας έχουν πει τι ακριβώς θα κάνουμε, ποιες αρμοδιότητες θα ασκούμε και πώς, τι θα είμαστε τελικά. Προφανώς, θα είμαστε τα παιδιά της σφαλιάρας με ένα ξερό μισθό για γέλια. Όπως και να έχει, καλή αρχή σε όλους και ας ελπίσουμε να μας αξιοποιήσουν όπως πραγματικά μας αξίζει!!!

Zodiak2k είπε...

Για αρχή, καλή αρχή και καλό μας κουράγιο! Τώρα μια χαζή ερώτηση..Αυτή την υπεύθυνη δήλωση περί μή παραπομπής, τί θα γράψουμε δηλαδή; Δηλώνω υπεύθυνα...??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...