Δευτέρα, 16 Ιουνίου 2014

Άρχισε τις αιφνιδιαστικές επισκέψεις σε Α.Τ. ο νέος Υπ. Δημόσιας Τάξης Β. Κικίλιας - Η αρχή έγινε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου από το Α.Τ. Ομόνοιας

Διόλου τυχαία επιλογή - Ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη θέλησε να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι τα προβλήματα που επικρατούν στο κέντρο της Αθήνας

Αιφνιδιαστική επίσκεψη στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας πραγματοποίησε το βράδυ του Σαββάτου ο νέος υπουργός Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βασίλης Κικίλιας. 

Ο κ. Κικίλιας επέλεξε το συγκεκριμένο τμήμα, προκειμένου να διαπιστώσει τα προβλήματα που επικρατούν στο κέντρο της Αθήνας. 

Μάλιστα, ο υπουργός συνομίλησε με αξιωματικούς και αστυφύλακες που υπηρετούν στο Α.Τ. Ομόνοιας, ώστε να μάθει από πρώτο χέρι τα όσα αντιμετωπίζουν επί καθημερινής βάσεως, αλλά και να ενημερωθεί για τις ανάγκες του τμήματος. 

Μετά την επίσκεψη του κ. Κικίλια στο Α.Τ. Ομόνοιας, ο υπουργός Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη δέχτηκε τηλεφώνημα από τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, με τον οποίο συνομίλησαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο τμήμα.

1 σχόλια :

Mακης Δημακης είπε...

θα δειτε οτι ο Κικιλιας ειναι καλο παιδι...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...