Δευτέρα, 2 Ιουνίου 2014

Συγκέντρωση δημοτικών αστυνομικών έξω από το υπ. Διοικητικής Μεταρρύθμισης

Διαμαρτύρονται για τους 226 δημοτικούς αστυνομικούς που δεν μπόρεσαν να μετακινηθούν σε νέα θέση εργασίας κατά την περίοδο της διαθεσιμότητάς τους και απολύθηκαν.

φώτο αρχείου
Σε εξέλιξη βρίσκεται συγκέντρωση διαμαρτυρίας απολυμένων δημοτικών αστυνομικών έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Ζητούν την απορρόφηση των 226 δημοτικών αστυνομικών που δεν μπόρεσαν να μετακινηθούν σε νέα θέση εργασίας κατά την περίοδο της διαθεσιμότητάς τους και απολύθηκαν, προσθέτοντας ότι υπάρχουν 189 κενές οργανικές θέσεις στον κλάδο τους.

Οι εκπρόσωποι των απολυμένων αστυνομικών διαμαρτύρονται για το ηλικιακό κριτήριο (κάτω των 50 ετών) που τέθηκε εκ μέρους της κυβέρνησης για την απορρόφηση των εργαζομένων που βρίσκονταν σε διαθεσιμότητα.

Τέλος, διαμαρτύρονται για το ηλικιακό κριτήριο (κάτω των 50 ετών) που τέθηκε εκ μέρους της κυβέρνησης για την απορρόφηση των εργαζομένων που βρίσκονταν σε διαθεσιμότητα

efsyn.gr

1 σχόλια :

Giorgos M είπε...

Ας τους βάλουν στις περισσευούμενες 189 και οι υπόλοιποι 37 αν είναι άνω των 50,τότε να τους δώσουν πλασματικά και εξαγοράσιμα χρόνια για σύνταξη.Αν από επιλογές μένουν πάλι έξω 37 ή και παραπάνω κάτω των 50,τότε στο καλό,αφού προτιμούν την ανεργία από την μικρή ή μεγάλη ταλαιπωρία του ξεριζωμού,ξεβολέματος,νοικιάσματος κλπ. τα οποία κάποιοι από εμάς τα περνάμε εδώ και 10 χρόνια,χωρίς διαθεσιμότητες,μόνο δημαρχο-δικτατορό-τητες (Σεβαστό αν άνεργοι ή με άλλη δουλειά βγάζουν περισσότερα από εργαζόμενοι δ.υ.,λογικά θα τα έχουν "ζυγίσει" όλα)...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...