Πέμπτη, 19 Ιουνίου 2014

Πρώτη μισθοδοσία π.Δ.Α. που μετατάχθηκε σε Κ.Κ. - Με τις υγείες μας...

Για του λόγου το αληθές σε αυτά που λέγαμε σε προηγούμενη σχετική ανάρτησή μας, δείτε το χαρτί της μισθοδοσίας τριών μηνών πρώην Δημοτικού Αστυνομικού έγγαμου με 2 παιδιά και 10 χρόνια προϋπηρεσία στην Δ.Α. (σειρά 2004) που μετατάχθηκε σε Κατάστημα Κράτησης:


Η επόμενη μισθοδοσία (τριών μηνών και πάλι) αφορά π. Δ.Α. με βαθμό ΣΤ (679,43€ καθαρά το μήνα για το 1ο έτος):


11 σχόλια :

Roumelian Dorian είπε...

Ο ΔΕ του 2009 παίρνει τ'........... μου!

Δημήτρης είπε...

Καλά είναι...θα πάρουμε και free-wifi;

Δημήτρης είπε...

Να ρωτήσω κάτι, κάνουν κρατήσεις Νεοδιοριζόμενου(Ν.Δ. ΜΤΠΥ) σε μετάταξη;

Dimastin είπε...

Ναι, είναι υποχρεωτική η εγγραφή στο Μ.Τ.Π.Υ. -και- για τους π. Δ.Α. που τοποθετήθηκαν στα Κ.Κ.

Δημήτρης είπε...

Και για να έχω καλό ερώτημα, ΔΕ Ε1(6 χρόνια) 2 παιδιά, πόσα καθαρά θα πάρω(Για το πρώτο έτος και έπειτα, πρώτα ο Θεός);
Να ξέρω εάν είναι να μαζέψω την οικογένεια να πάω Βενεζουέλα να πλένω πιάτα.

Dimastin είπε...

Εάν μιλάς για φυλακές (δηλ. +επίδομα επικινδυνότητας) ακριβώς 800 ευρώ θα πάρεις

Γιάννης είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Αν ισχύει αυτό που συμπλήρωσε το dimastin με κόκκινα γράμματα, ότι η κράτηση νεοδιόριστου ΜΤΠΥ έγινε μόνο για τον Ιούλιο, όλοι οι παραπάνω υπολογισμοί είναι λάθος γιατί αναφέρονται σε τρίμηνη κράτηση. Δεν προκύπτει από πουθενά από τον πίνακα ότι δεν αφορά τρίμηνο αλλά μήνα. Αν ισχύει, υπολογίστε ακόμη μικρότερες αποδοχές. Θα ήθελα διευκρίνηση.

Dimastin είπε...

Επιβεβαιώνουμε. H κράτηση για το Μ.Τ.Π.Υ. είναι μόνο για τον μήνα Ιούλιο. Υπολογίστε τον μισθό σας εδώ: http://www.xrisima.eu/misth.php

Προσοχή θα επιλέξετε "κρατήσεις νεοδιόριστου" και θα αφήσετε μόνο του Μ.Τ.Π.Υ. και όχι του ΤΕΑΔΥ για το οποίο θα πάτε χειροκίνητα στο πλαίσιο που αναγράφει τις κρατήσεις "νεοδιόρ. ΤΕΑΔΥ" και θα το μηδενίσετε και αφού κάνετε ένα κλικ στο κενό αριστερά του συγκεκριμένου πλαισίου θα πατήσετε λίγο πιο κάτω "Υπολογισμός καθ. αποδοχών, του φόρου και του πληρωτέου ποσού" και θα σας βγάλει αποτέλεσμα.

Γιάννης είπε...

Ωραία, τότε για να μην γίνεται παραπλάνηση αφαιρώ το αρχικό σχόλιο όπου έκανα μηνιαία αναγωγή.

Από την ανάλυση προκύπτει ότι πρόκειται για αποδοχές 3 μηνών + μίας ημέρας, προφανώς ο συνάδελφος ανέλαβε υπηρεσία 30 Απριλίου.

Να συμπληρωθεί ότι έχει κακώς παρακρατηθεί η ειδική εισφορά αλληλεγγύης, αλλά θα την πάρει πίσω με την εκκαθάριση της φορολογικής δήλωσης, εφόσον το συνολικό ατομικό του εισόδημα το 2014 δεν υπερβεί τα 12.000 €.

Επίσης παρατηρώ ότι εκτός από το λάθος υπολογισμό της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης και ο υπολογισμός του ΦΜΥ πρέπει να έχει απόκλιση. Το πρόγραμμα υπολογισμού του Δήμου Αθηναίων είναι σίγουρα πολύ πιο ακριβές από αυτό του «οργανωμένου» υπουργείου δικαιοσύνης.

Δημήτρης είπε...

Όταν λέτε να υπερβεί τα 12.000 εννοείτε ατομικό ή οικογενειακό εισόδημα;
Ρε παιδιά απο τα 850 με δύο παιδιά μας πάνε στα 787, ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους φωστήρες των υπουργείων και των συναδέλφων που μαγείρεψαν τα πράγματα.

Αυτόνοος Αρχαίος είπε...

Οι λωποδύτες..τα τσουτσέκια...τα π.... γ.... τ... σ....τους!!!!!!! εφαρμόζουν κατά το συμφέρον τους ότι θέλουν !!! Γιατί δεν ξεπαγώνουν τους βαθμούς να καταταχθεί ο καθένας εκεί που ανήκει εφόσον δεν παίρνει πια τη προσωπική διαφορά;;; και στα υπουργεία και την ΕΛ.ΑΣ το ίδιο ετοιμάζουν!!! Παρκόμετρα για τη Δημαρχάρα με 600 ευρώ.... Ένοπλοι εξ. φρουροί με 680 ευρώ και δεσμοφύλακες να τρώνε το σκατό για τα ίδια! καλά για τα υπουργεί α δεν λέμε, ούτε καν μια υπερωρία ή βραδυνό για τις βετζίνες τους ... Υπάλληλοι 2 ταχυτήτων και όλα αυτά για τα καπρίτσια του Μητσοτάκη!.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...