Τρίτη, 17 Ιουνίου 2014

Συνάντηση Καμίνη - Σπηλιωτόπουλου για τα προβλήματα της Αθήνας


Τα προβλήματα, τις προοπτικές της Αθήνας αλλά και τις δυνατότητες συνεργασίας σε όλα τα επίπεδα, συζήτησαν ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης και ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αθήνα Μπορείς» Άρης Στηλιωτόπουλος.

Ο κ. Καμίνης υπογράμμισε, μετά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο, ότι «τα προβλήματα είναι τέτοιας έκτασης και έχουν τέτοιο βάθος που πρέπει να διασφαλίσουμε τις μεγαλύτερες δυνατές συμφωνίες. Άλλωστε, αυτό πιστεύω ότι ζήτησαν και οι Αθηναίοι με την ψήφο τους: ανταπόκριση στα προβλήματα της πόλης μέσα από ευρείες συναινέσεις και συμφωνίες».

Ο κ. Σπηλιωτόπουλος τόνισε ότι θα ασκήσει δημιουργική αντιπολίτευση και ταυτόχρονα θα φροντίσει να συνεργαστεί με τον δήμαρχο σε θέματα τα οποία έχουν κοινές απόψεις.

Προσέθεσε ακόμη ότι «αυτά που μας ενώνουν είναι πολύ περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν και προέχει πάντα το καλό της Αθήνας. Και από την άλλη πλευρά, την αρχή της όσο το δυνατόν διευρυμένης συμμετοχής των πολιτών στην λήψη των αποφάσεων. Υπ’ αυτήν λοιπόν την έννοια είμαστε πρόθυμοι και έχουμε όλη την καλή διάθεση να συμβάλλουμε με έναν στόχο. Το επόμενο διάστημα να είναι ένα στοίχημα για την Αθήνα εξωστρέφειας, ανάπτυξης και αισθητικής ώστε να αλλάξει όψη η καθημερινή ζωή των πολιτών στην Αθήνα. Με τις δικές μας δυνάμεις θα συμβάλλουμε στην κατεύθυνση αυτή και είμαι βέβαιος ότι το επόμενο διάστημα θα είναι δημιουργικό».

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...