Σάββατο, 7 Ιουνίου 2014

Την χιλιοπαιγμένη κασέτα της αναποτελεσματικότητας των Δημοτικών Αστυνομικών έβαλε -και- ο Μιχελάκης (βίντεο)

Ο υπουργός εσωτερικών Γ. Μιχελάκης επιχείρησε να μας πείσει ότι οι θεσμοί της δημοτικής αστυνομίας και των σχολικών φυλάκων κρίθηκαν ανεπιτυχείς, ανεπαρκείς και αναποτελεσματικοί με την αιτιολογία ότι δεν εξαλείφθηκε ούτε το παρεμπόριο, ενώ «διάφοροι» αλωνίζουν στα σχολεία…

Ήταν αναποτελεσματικοί στην καταπολέμηση του παραεμπορίου ενώ στους ελέγχους καταστημάτων έπρεπε να τους συνδράμει η ΕΛ.ΑΣ. ανέφερε προσπαθώντας να δικαιολογήσει την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας. «Δεν υπήρχαν σε όλα τα σχολεία» είπε για τους σχολικούς φύλακες, παρουσιάζοντας ως φυσικό επακόλουθο, την απόφαση της κατάργησής τους, αντί για την ενίσχυσή τους. Βέβαια τέτοιου είδους επιχειρήματα μόνο ως αστειότητα μπορούν να εκληφθούν με δεδομένα ότι πολλά σχολεία αναγκάζονται να καταφύγουν σε ιδιωτικές εταιρείες φύλαξης με ιδιαίτερα χαμηλόμισθους εργαζόμενους.

«Έχετε δεσμευτεί ότι θα διώξετε κόσμο από το δημόσιο στους δανειστές και αφήστε τις φιοριτούρες», του απάντησε ο Π. Σκουρλέτης για να συμπληρώσει «η απολογία που επιχειρείτε, δεν φτάνει για να αθωωθείτε… Έχετε κοστολογήσει τι έχει χάσει ο δήμος ως οικονομικό κόστος και στα θέματα ασφάλειας επειδή δεν υπάρχει δημοτική αστυνομία και σχολικοί φύλακες;»

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή "Κοινωνία ώρα MEGA":

2 σχόλια :

Βασ.Τυρ.ο Φελωνιώτης είπε...

Με την ίδια λογική,αφού δε μειώθηκαν οι εγκληματικές πράξεις , οι ληστείες ,η διαφθορά,τότε γιατί δε λέει το ίδιο και για την ΕΛΑΣ;
Βρήκαν τη δημ.αστυνομία αδύναμη θεσμικά και για όλα τα κακά φταίει και ήταν ανεπαρκής!
Τα ίδια και τα ίδια διατείνεται ο κ. Μιχελάκης και οι συν αυτώ Φαρισσαίοι, γιατί δεν έχουν το πολιτικό ανάστημα για να παραδεχθούν το λάθος τους.
Όταν οι πολιτικοί εκ των υστέρων δεν κατανοούν τα λάθη στα οποία υπέπεσαν προηγουμένως,τότε πραγματικά ανήκουν στη σφαίρα των <> τέτοιων.
Έτσι,λοιπόν, μην περιμένετε από τους κυρίους αυτούς μια συγγνώμη!

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...