Τρίτη, 10 Ιουνίου 2014

Αποθαρρυντική η απάντηση ΥΔιΜΗΔ σε Αναφορά για την εκ νέου προκήρυξη θέσεων που δεν πληρώθηκαν για τους δημ. αστυνομικούς που παραμένουν αδιάθετοι

Σε πρόσφατη ανάρτηση (δείτε εδώ), σας είχαμε ενημερώσει ότι σε απάντηση Αναφοράς για την αποκατάσταση των δημοτικών αστυνομικών που έμειναν μη διοριστέοι λόγω συμπλήρωσης του ηλικιακού ορίου των 50 ετών, το ΥΔιΜΗΔ έκανε λόγο για επικείμενη έκδοση Ανακοίνωσης με την οποία θα καθορίζονται οι θέσεις οι οποίες δύνανται να καλυφθούν από υπαλλήλους που δεν έχουν μετακινηθεί και βρίσκονται σε καθεστώς διαθεσιμότητας. Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Ακόμη χειρότερα, σε απάντηση πριν λίγες ημέρες Αναφοράς υπομνήματος δημοτικής αστυνομικού του Ν. Πέλλας που ζητούσε την εκ νέου προκήρυξη των θέσεων που παρέμειναν αδιάθετες, το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης δείχνει να αγνοεί αυτά που απαντούσε στην προηγούμενη Αναφορά, αποφεύγοντας να κάνει λόγο για νεώτερη Ανακοίνωση. 

Στην απάντησή του λοιπόν επαναλαμβάνει απλά ποιες είναι οι διατάξεις που ισχύουν, επισημαίνοντας ότι σε περίπτωση υπάλληλοι που 1) δεν υποβάλλουν αίτηση - υπεύθυνη δήλωση για τη μρτπταξη, 2) υποβάλλουν αίτηση - υπεύθυνη δήλωση χωρίς να αναγράψουν καμία θέση προτίμησης και 3) υποβάλλουν αίτηση - υπεύθυνη δήλωση με περιορισμένο αριθμό θέσεων και τελικά δεν καταλαμβάνουν κάποια από τις θέσεις προτίμησής τους (μετά την ολοκλήρωση της προβλεπόμενης διαδικασίας αποτίμησης προσόντων), επειδή σε αυτές διατίθενται υπάλληλοι που συγκεντρώνουν μεγαλύτερο αριθμό μορίων, παραμένουν σε καθεστώς κινητικότητας,προσθέτοντας μόνο τη δυνατότητα της υποβολής αιτήσεων θεραπείας κατά των τελικών πινάκων κατάταξης!

Δείτε τη σχετική απάντηση:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...