Πέμπτη, 26 Ιουνίου 2014

Δελτίο ειδήσεων Blue Sky: Ο δικηγόρος κ.Σαπουντζάκης για αιτήσεις αναστολής δημοτικών αστυνομικών που είχαν κερδηθεί στο Διοικητικό Εφετείο Πειραιώς

Χθες (Τετάρτη 25/6) στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Blue Sky φιλοξένησε το δικηγόρο κ. Παναγιώτη Σαπουντζάκη ο οποίος μίλησε για αιτήσεις αναστολής εκτέλεσης της διαθεσιμότητας που κέρδισαν τέσσερις δημοτικοί αστυνομικοί στο ακυρωτικό Τμήμα του Διοικητικού Εφετείου Πειραιώς. 

Δεν πρόκειται για κάτι νέο, αφορά σε αιτήσεις αναστολής που εκδικάστηκαν το Φεβρουάριο, και μάλιστα, σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχουμε, είναι οι μόνες που έχουν γίνει δεκτές σε όλη την Ελλάδα. 

Οι τρεις περιπτώσεις αφορούν οικονομικούς λόγους και αδυναμία διαβίωσης με τις αποδοχές διαθεσιμότητας, η δε τέταρτη είναι ειδικότερη καθώς αφορά δημοτικό αστυνομικό που εξαιρέθηκε από τη διαθεσιμότητα αρχικά, αλλά ανακλήθηκε η απόφαση από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση λίγους μήνες μετά, με αποτέλεσμα ο συνάδελφος να τεθεί σε διαθεσιμότητα αναδρομικά και να μην έχει υποβάλει αίτηση συμμετοχής στην Ανακοίνωση 5/2013, και εν τέλει να οδηγείται σε απόλυση.

Δείτε τη σχετική συζήτηση στο απόσπασμα που ετοίμασε το dimastin:Αναδημοσίευση από: Ιστολόγιο Ε.Κ.Ε.Δ.Α.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...