Παρασκευή, 6 Ιουνίου 2014

Καθαρίστριες, δημοτικοί αστυνομικοί & σχολικοί φύλακες στο Υπουργείο Οικονομικών - Ο πρόεδρος του Σ.Δ.Α.Α. Απ. Κόσσυβας στο MEGA

Έξω από το υπουργείο Οικονομικών παραμένουν αυτή την ώρα οι απολυμένες καθαρίστριες. Νωρίτερα έξω από το υπουργείο πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας οι πρώην δημοτικοί αστυνομικοί οι οποίοι τέθηκαν σε διαθεσιμότητα και τελικά δεν απορροφήθηκαν σε φορείς και υπηρεσίες του Δημοσίου. 


Όπως καταγγέλλουν, συνολικά 226 δημοτικοί αστυνομικοί μένουν τελικά χωρίς δουλειά, παρά τις αντίθετες υποσχέσεις του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκου Μητσοτάκη.

Νωρίτερα επικράτησε ένταση και οι τόνοι ανέβηκαν όταν ένα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου των Εφοριακών Αττικής, η κα. Σκλαβάκη Φρόσω ζήτησε να ανέβει μαζί με δύο καθαρίστριες στο γραφείο του διευθυντή διαχείρισης προσωπικού του υπουργείου, κ. Αθανάσιο Μάρα.

Ο κ. Μάρας κατέβηκε από το γραφείο του και είχε μια μικρή συνομιλία με τόσο με την κ. Σκλαβάκη όσο και με τις καθαρίστριες.

Στο πλευρό των καθαριστριων που για 31η μερα διαμαρτύρονται εξω απο το Υπ οικονομικων στη Καραγιώργης Σερβίας βρίσκονται και οι σχολικοι Φύλακες.

Έξω από το υπουργειο οικονομικών βρέθηκε και ο κ. Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

.
Πηγή: http://www.newsbomb.gr

Δείτε το video του MEGA από τις δηλώσεις Κόσυβα:
Αναδημοσίευση από: Ιστολόγιο Ε.Κ.Ε.Δ.Α.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...