Παρασκευή, 13 Ιουνίου 2014

"Nein" λέει το υπουργείο Οικονομκών στο διαγωνισμό πρόσληψης νέων ειδικών φρουρών

Και η νέα ηγεσία επιθυμεί την πρόσληψη νέων ειδικών φρουρών ώστε να μπαλωθούν κατά κάποιο τρόπο τα οργανικά κενά που με μαγικά ταχυδακτυλουργικό τρόπο εξαφάνισε ο Δένδιας, πλην όμως το υπουργείο Οικονομικών φαίνεται να ανυψώνει απροσπέλαστα εμπόδια.
Σύμφωνα με πληοφορίες του bloko.gr η απάντηση που δοθηκε από την πλατεία Συντάγματος στην Κατεχάκη και τη τελευταία φορά που
υπήρξε σχετική κρούση ήταν ένα ολοκάθαρο "nein", με το αιτιολογικό ότι κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται, ούτε έχουν εξοικονομηθεί πόροι από το μεσοπρόθεσμο, κόβοντας έτσι με απόλυτα κατηγορηματικό τρόπο τα όποια όνειρα κι ελπίδες έτρεφε η νέα ηγεσία.
Και μπορεί η αστυνομία να μην βρίσκεται -ακόμη- σε αδιέξοδο με δεδομένο ότι τα τελευταία δύο χρόνια δεν έγινε καμία εισαγωγή στις αστυνομικές σχολές, καθώς ως γνωστόν οι επιτυχόντες του 2013 και αυτοί που θα πετύχουν φέτος πήραν ... πασαπόρτι για το 2015, όμως σεσυνάρτηση με τις αθρόες αποχωρήσεις από την ενέργεια τα περιθώρια είναι πλέον εξαντλητικά στενά και τα προβλήματα κάλυψης των υπηρεσιακών αναγκών υπαρκτά, καθημερινά και μεγάλα.
Έτσι, μπροστά στην άρνηση των τεχνκρατών της οικονομίας, η ευθύνη για την προώθηση του διαγωνισμού πρόσληψης των 500 νέων ειδικών φρουρών βαραίνει αρχικά το νέο υπουργό δημόσιας τάξης, ο οποίος θα πρέπει να ζητήσει από τον πρωθυπουργό την άσκηση πίεσης ώστε να μεταβληθεί η θεση και η άκαμπτη στάση αυτών που θα χρηματοδοτήσουν το κόστος προσληψης και μισθοδοσίας του νέου προσωπικού.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...