Τετάρτη, 18 Ιουνίου 2014

O κύριος "μαζί τα φάγαμε" ξαναχτυπά! «Πρέπει να απολυθούν οι μισοί δημόσιοι υπάλληλοι»

«Χρειαζόμαστε τους μισούς δημοσίους υπαλλήλους» είπε σε συνέντευξή του στον Σκάι ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Θόδωρος Πάγκαλος. Ανέφερε ότι έχουμε τους περισσότερους αστυνομικούς, εκπαιδευτικούς και υγειονομικούς σε ολόκληρη την ΕΕ κατ αναλογία πληθυσμού, δηλαδή ανά 1.000 άτομα, και ότι αυτό έγινε για ψηφοθηρικούς λόγους. Υποστήριξε ότι αν μια κυβέρνηση δεν λάμβανε υπόψιν το πολιτικό κόστος θα έπρεπε να απολύσει τους μισούς εργαζομένους στο Δημόσιο και ότι με αυτό το σκεπτικό είχε εκφραστεί θετικά για το μνημόνιο.
«Αν υπήρχε μία κυβέρνηση που δεν χρειαζόταν την λαϊκή ψήφο θα έπρεπε να απολύσει τους μισούς δημοσίους υπαλλήλους», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Σημείωσε πως «μόλις πετύχαμε το πρωτογενές πλεόνασμα, που είναι μεγάλος άθλος στην μεταπολιτευτική Ελλάδα αρχίσαμε να κρατάμε δημοσίους υπαλλήλους και υπαλλήλους που έχουν μπει στο Δημόσιο με αμφισβητούμενες διαδικασίες».
«Γι” αυτό είχα πει ότι το μνημόνιο είναι ευκαιρία και όχι ευτυχία», είπε.
Στο πολιτικό μέτωπο, ο κ. Πάγκαλος εκτίμησε πως είναι δυνατό να βρεθούν οι 180 βουλευτές που απαιτούνται για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας τον Μάρτιο του 2015.
Προειδοποίησε δε πως οι πιστωτές μας δεν πρόκειται να συναινέσουν σε λύση για το χρέος εάν δεν έχει βρεθεί λύση στο ζήτημα της προεδρικής εκλογής.

2 σχόλια :

yannis roufogiannis είπε...

Αυτα να τα βλεπουν καποιοι υπαλληλοι του δημοτολογιου συγμεκριμενου δημου της Αττικης που οταν πηγα να παρω ενα πιστοποιητικο, ο ενας με κοιταζε σα χαζος, η αλλη ετρωγε κ οι αλλες δυο μιλαγανε στο τηλ. κ με εστελναν στους προηγουμενους...!! Μετα πως να μη συμφωνησεις με το παχουλο αγορι;

Zodiak2k είπε...

Τέτοιες περιπτωσεις παντα θα υπάρχουν. Αλλά μιλάει ακομα ο χοντρός μπ@σ..ος για τους Δ.Υ. Καποιοι του εδωσαν το δικαίωμα να μιλάει οπως μιλαει..αν του ειχε κοπει ο βήχας,ειδικά από τους ψηφοφόρους της δικής του εκλογικής περιφέρειας δεν θα κουνιοταν το μπαλόνι.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...