Τρίτη, 3 Ιουνίου 2014

To dimastin.gr ΔΕΝ πανηγυρίζει...

Κάπου σε αυτό το σημείο, ακριβώς μετά την δημοσίευση των ΦΕΚ προσωρινής (!) μας τοποθέτησης, αισθανόμαστε την ανάγκη να δηλώσουμε για άλλη μια φορά την στήριξή μας στους 226 "αδιάθετους" συναδέλφους μας που βλέπουν μέρα με την μέρα τον εφιάλτη της ανεργίας να τους χτυπά την πόρτα. Οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από το dimastin.gr δεν πανηγυρίζουν που τοποθετήθηκαν ουσιαστικά στην 1η τους επιλογή. Δεν πανηγυρίζουν που επανατοποθετήθηκε σε νέες θέσεις η μεγάλη πλειοψηφία των Δημοτικών Αστυνομικών. Και δεν πρόκειται να πανηγυρίσουν αν δεν δουν τους "αδιάθετους" π. Δ.Α. να "τακτοποιούνται" και να μην απολύονται. ΟΛΟΙ. 

Διότι, όταν σου παίρνουν το σπίτι σε μια νύχτα και σου δίνουν ένα τσαντίρι για να μείνεις ή δεν δίνουν ούτε καν αυτό σε κάποιους, δεν δικαιούται να πανηγυρίζει κανείς

Ας αφήσουμε λοιπόν τα μεταξύ μας "συγχαρητήρια" και τις ευχές για "καλή σταδιοδρομία" και ας επικεντρωθούμε στον αρχικό στόχο μας. Θυμάστε άραγε ποιος ήταν; 

ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ. 
Το χρωστάμε ο ένας στον άλλον και στους εαυτούς μας...

Δημήτρης Ψυράκης 
Διαχειριστής dimastin.gr5 σχόλια :

Zodiak2k είπε...

Έχεις απόλυτο δίκιο. Πιστεύω ότι όλοι σχεδόν νιώθουμε ότι δεν είναι για πανηγυρισμούς η κατάσταση. Τόσοι συνάδελφοι εκτός..Είναι εγκληματικό. Αλλά εκεί που μας κατάντησαν και όλοι να μπαίναμε στην ΕΛΑΣ ή οπουδήποτε αλλού, δεν μπορούμε να το χαρούμε όπως όταν πρωτοδιοριστήκαμε..Αν υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε για την στήριξη αυτών των ανθρώπων,δημοσιεύστε οδηγίες δράσης!Όμως να μην "παραδοθούν"!Κυνήγι για επιβίωση!

Αυτόνοος Αρχαίος είπε...

Γνώμη μου: αν όντως και ειλικρινά κάποιος επιθυμεί να τους συμπαρασταθεί ΕΠΜΡΑΚΤΑ είναι να εύχεται να βγει το ΣτΕ θετικό για την αντισυνταγματικότητα και να επιστρέψουν οι άνθρωποι αυτοί πίσω καθώς και οι ξεσπιτωμένεοι και λοιποί αδικημένοι.(Αλλιώς δεν τους βλέπω καλα..) Όλα τα άλλα που θα πούμε είναι εκ του ασφαλούς και μικρή αξία έχουν για αυτούς... Δηλαδή θα πω ότι μπήκα στην ΕΛ.ΑΣ αλλά με νοιάζει ο 50+ που έμεινε άνεργος, και τον σκέφτομαι κ.λ.π. Τρίχες! Η διαδικασία έγινε μάπα.

Zodiak2k είπε...

Σωστο κ αυτό. Εγώ εκτός από εκ του ασφαλούς ευχές κτλ μιλάω για στήριξη πχ. οικονομική είτε για τα δικαστικά τους, είτε για τα προσωπικά τους σε περιπτώσεις που έχουν φτάσει στο "κόκκινο" κτλ.

Γρήγορη Αστραπή είπε...

Επίσης να αναφέρουμε ότι από τους 226 που έμειναν απ' έξω, οι 186 θα μπορούσαν να είναι κάπου αν είχαν δηλωθεί οι θέσεις! Για τους υπόλοιπους 40 που περισσεύουν ας ελπίσουμε πως θα μπορέσουν να μπουν στη νέα προκήρυξη που βγήκε για τους υπαλλήλους σε διαθεσιμότητα!

Γρήγορη Αστραπή είπε...

Να πούμε βέβαια ότι 186 θέσεις έμειναν κενές γιατί δε δηλώθηκαν από τους 226 αδιάθετους και επίσης ας ελπίσουμε ότι θα βρουν μια θέση στην καινούργια προκήρυξη για τους αδιάθετους!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...