Τετάρτη, 4 Ιουνίου 2014

Που είναι πάλι οι Δημοτικοί Αστυνομικοί (video);

Αν και οι καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών έχουν βρει το δίκιο τους στα δικαστήρια, η κυβέρνηση αρνείται να πειθαρχήσει στις αποφάσεις της Δικαιοσύνης και παρανομεί προκλητικά, καταλύοντας έτσι τη διάκριση των Εξουσιών και την ίδια την ουσία της Δημοκρατίας.

Ο αγώνας των απολυμένων καθαριστριών του Υπουργείου Οικονομικών έχει αρχίσει να συσπειρώνει κι άλλες επαγγελματικές ομάδες που έχουν πληγεί από την πολιτική της λιτότητας που εφαρμόζει η κυβέρνηση.

Από σήμερα το πρωί και οι καθηγητές κατασκηνώνουν από σήμερα μαζί με τις αγωνιζόμενες καθαρίστριες και τους σχολικούς φύλακες. 


Μαντέψτε ποιοί απουσιάζουν πάλι.

1 σχόλια :

Giorgos M είπε...

Μονίμως μουλωχτοί και πουλημένοι η πλειοψηφία μας! (είναι η πραγματικότητα,δεν το παίζω αγωνιστής,αλλά μορούσαμε να κάνουμε τουλάχιστον 3-4 πανελλάδικές ακόμη από πέρσι το καλοκαίρι...Αλλά μόλις τα βίσματα έμαθαν ότι βολεύονται από τους πολιτικούς τους - πολύ πριν τα φεκ κινητικότητας,μόρια/δεκανίκια κλπ κλπ- πήγαν για τα μπάνια τους και για τις βρωμερές δουλίτσες τους)
Εύχομαι στην ΕΛ.ΑΣ. που αναγκαστικά θα πρέπει -δυστυχώς -να συγκροτήσουμε ξανά "ομάδα" (οι των άλλων φορέων,έχουν την ευχαίρια πιό "ατομικής" εργασίας)να μην είμαστε τόσο βλήματα και αντι-συνάδελφοι και να μη τρωγώμαστε σαν τα σκυλιά για ποταπά θέματα,γιατί και τα μυαλά μας μπορεί να έπαιξαν το ρόλο τους σε όλη αυτή την ιστορία...
Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού,λέγανε οι αρχαίοι.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...