Κυριακή, 8 Ιουνίου 2014

Αντιδράσεις για την παρουσία του προέδρου της ΠΟΕ-ΟΤΑ στην Κέρκυρα (+video)

Θέματα που σχετίζονται με την αξιολόγηση των δημοσίων  υπαλλήλων και τα γενικότερα προβλήματα των εργαζομένων στους ΟΤΑ βρέθηκαν στο επίκεντρο της  σημερινής παρουσίας στην Κέρκυρα του προέδρου της ΠΟΕ-ΟΤΑ Θέμη Μπαλασόπουλου.
Η παρουσία του ωστόσο προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις καθώς μερίδα της Γ.Σ. του σωματείου εργαζομένων στο Δήμο τον αποδοκίμασε,ενώ αρκετοί αποχώρησαν από τη συνέλευση.
Αιτία η στάση του, σύμφωνα με τους αντιδρώντες, πέρυσι τον καλοκαίρι όταν μετά από δεκαπέντε και πλέον μέρες απεργιακών κινητοποιήσεων των εργαζομένων και στο Δήμο Κέρκυρας, ανακοίνωσε  τη λήξη τους, δίνοντας…ραντεβού για το φθινόπωρο.
Οι αντιδρώντες παρουσίασαν μάλιστα και ομόφωνη απόφαση της Γ.Σ. του σωματείου της 18ης Ιουλίου 2013 στην οποία χαρακτηρίζονταν ο κ. Μπαλασόπουλος ως «ανεπιθύμητος στην Κέρκυρα», λόγω της συγκεκριμένης στάσης του.
«Αν νομίζουμε ότι με αυτές τις λογικές και διαδικασίες θα λύσουμε τα πολλά προβλήματα μας,είμαστε γελασμένοι. Εγώ στους αγώνες είμαι μπροστά δεν κάθομαι στον καναπέ»,ανταπάντησε ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ από το βήμα της συνέλευσης.
Δείτε τα σχετικά video:


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...