Τετάρτη, 4 Ιουνίου 2014

Yπουργείο Δικαιοσύνης: "Συγκρότηση τριμελών επιτροπών για την εξέταση των π. Δ.Α. που μετατάχθηκαν στα Κ.Κ. ως Εξωτερικοί φρουροί και ΔΕΝ εξετάστηκαν από τις αντίστοιχες επιτροπές της ΕΛ.ΑΣ.

Διαβάστε το έγγραφο που δημοσιεύθηκε σήμερα (4/6) στην Δι@υγεια:5 σχόλια :

Fidel είπε...

πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω πως προσθετουν εκ των υστερων μια διαδικασια την οποια αν θελαν θα βαζανε ταυτοχρονα με τα ατομα για ελας, και τον κλαδο ΔΕ Φυλαξης επισης που δεν το βλεπω σ αυτο το εγγραφο.Ειναι νομιμο? πανε να κοψουν κι αλλους ? τι διαολο κανουν τελωσπαντων

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Fidel είπε...

τι μ...κιες γραφεις,ξεκολλα με το τρολλαρισμα

Αυτόνοος Αρχαίος είπε...

Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται....Η Εξ. Φρουρά είναι μία υπηρεσία ειδικού ένστολου προσωπικού , ένοπλη με αστυνομικού τύπου αρμοδιότητες (μεταγωγές, σκοπιές, φυλάξεις κρατουμένων σε δημόσια νοσοκομεία) άρα το αντικείμενο είναι ευαίσθητο και σοβαρό. Δικαίως θα πρέπει να εξεταστούν τα προσόντα αυτά σε όλους όσους θα ενταχθούν, αλίμονο να πάρουν όπλα κάποιοι χωρίς να έχουν ελεγχθεί για την καταλληλότητα τους. Δεν είναι τίποτα παιδιά, όπως περάσανε τη διαδικασία οι υπόλοιποι 2500 περίπου θα περάσουν και αυτοί. Που είναι το άδικο; Ειδάλλως αν υπάρξει και κάποιο θέμα εκεί είναι οι θέσεις ΔΕ Φύλαξης και περιμένουν, εννοείται δεν μένει κανείς χωρίς δουλειά, τόσες κενές είναι.. Ισότης για όλους!

Fidel είπε...

οταν ειναι η τελευταια σου επιλογη ,μενεις χωρις δουλεια...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...