Τρίτη, 29 Ιουλίου 2014

Οι καθαρίστριες έβαλαν... γάντια και έπιασαν το μικρόφωνο μαζί με τη Χάρις Αλεξίου! (ΦΩΤΟ)

Πλήθος κόσμου βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Σύνταγμα, στη συναυλία αλληλεγγύης στον αγώνα των καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών με την Χάρις Αλεξίου, που διοργάνωσαν ο ραδιοφωνικός σταθμός «Στο Κόκκινο» και η «Αλληλεγγύη για όλους».
Παράλληλα με τη συναυλία, είχε οργανωθεί ειδική ομάδα για τη συγκέντρωση φαρμάκων για τη Γάζα.
Πριν την εμφάνιση της Αλεξίου, στην εξέδρα που έχει στηθεί ανέβηκαν οι καθαρίστριες. Μίλησαν για τον αγώνα τους, ευχαριστώντας όσους δείχνουν τη συμπαράστασή τους, μεταξύ των οποίων και στους δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ.
Το αποκορύφωμα της συναυλίας ήταν όταν η Χάρις Αλεξίου, φόρεσε και η ίδια ένα κόκκινο γάντι, σε ένδειξη αλληλεγγύης και τραγούδησε μαζί με τις απολυμένες καθαρίστριες μπροστά σε χιλιάδες κόσμου.

Η συναυλία ξεκίνησε με την Χάρις Αλεξίου να δηλώνει από το μικρόφωνο ότι «απόψε είμαστε όλοι καθαρίστριες». Στη συναυλία έδωσαν το παρόν και πολλοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ των οποίων οι: Κατερίνα Ιγγλέζη, Μαρία Κανελλοπούλου, Ζωή Κωνσταντοπούλου, Μαρία Μπόλαρη, Γιώργος Σταθάκης, Αφροδίτη Σταμπουλή, Δημήτρης Τσουκαλάς και Θεανώ Φωτίου.
Πληροφορίες: newsbeast.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...