Πέμπτη, 10 Ιουλίου 2014

Προσελήφθησαν, αλλά χωρίς αρμοδιότητες, στην Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης

«Δεν μας έστειλαν αστυνομικούς, μας έστειλαν τρεις πρώην δημοτικούς αστυνομικούς», λέει με έμφαση η Σταυρούλα Τζατζανά πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων επισημαίνοντας την ελλιπή τους εκπαίδευση 

Η ενίσχυση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης με προσωπικό είναι ζητούμενο διαχρονικά και η κυβέρνηση ανταποκρίθηκε πρόσφατα στα συνεχή αιτήματα των συνδικαλιστών ενισχύοντας την υπηρεσία με τρεις πρώην δημοτικούς αστυνομικούς. Όμως ακόμα και γι’ αυτούς δεν πρόβλεψε να καθορίσει τις αρμοδιότητές τους με αποτέλεσμα ουσιαστικά αυτοί να είναι άχρηστοι για την υπηρεσία. 

«Δεν μας έστειλαν αστυνομικούς, μας έστειλαν τρεις πρώην δημοτικούς αστυνομικούς», είπε με έμφαση μιλώντας στο «Χ» η Σταυρούλα Τζατζανά πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης επισημαίνοντας την ελλιπή τους εκπαίδευση και πρόσθεσε «ήμασταν κατά της κατάργησης του θεσμού της δημοτικής αστυνομίας, ήταν τραγικό λάθος της κυβέρνησης να καταργήσει έναν υγιή οργανισμό και να δημιουργήσει όλη αυτή την αναστάτωση. Οι δημοτικοί αστυνομικοί έπιασαν δουλειά, ενώ ακόμα δεν ξέρουμε τι γίνεται. Έπρεπε να οριστεί υπεύθυνος αξιωματικός και να τους ενημερώσει για τις αρμοδιότητες και το καθηκοντολόγιο τους. Όμως την ίδια στιγμή προεδρικό διάταγμα με τις αρμοδιότητες αυτών δεν έχει εκδοθεί. Όλο αυτό είναι ακόμα μία προχειρότητα».

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...