Τετάρτη, 23 Ιουλίου 2014

Πήρε εξιτήριο χθες Τρίτη ο Ειδικός Φρουρός που τραυμάτισε ο Μαζιώτης

Τέλος καλό, όλα καλά για τον 29χρονο ειδικό φρουρό που πάνω του σταμάτησε με αιματηρό τρόπο την περασμένη Τετάρτη ο Νίκος Μαζιώτης αλλά κι ένα ολόκληρο κεφάλαιο από τη νεότερη ιστορία της νεοτρομοκρατίας.
Ο 29χρονος Ε.Φ. πήρε εξιτήριο χθες το μεσημέρι από το 401 ΣΝ στο οποίο μεταφέρθηκε λίγη ώρα μετά την περιβόητη συμπλοκή, καθώς οι γιατροί που περιέθαλψαν τα τραύματα του διαπίστωσαν ότι επουλώθηκαν και δεν συντρέχουν πλέον λόγοι παραμονής του στο νοσοκομείο.
Ο Ν. Π. είναι παντρεμένος με ένα παιδάκι. Ο καταγόμενος από την Πάτρα αστυνομικός βρισκόταν εκείνη την ώρα στην ευρύτερη περιοχή συμμετέχοντας στην επιχείρηση «Θησέας» για το παρεμπόριο, χωρίς να λογαριάσει τον κίνδυνο για τη ζωή του καταδίωξε τον Μαζιώτη στα στενά του Μοναστηρακίου. Ακολούθησε μάχη σώμα με σώμα. Ο επικίνδυνος τρομοκράτης, όταν ένιωσε ότι εγκλωβίζεται από παντού φέρεται να πυροβόλησε εναντίον του ειδικού φρουρού τουλάχιστον δύο φορές.  Η μία σφαίρα σταμάτησε στο αλεξίσφαιρο γιλέκο του ειδικού φρουρού και η δεύτερη τον βρήκε στο μηρό, προκαλώντας του διαμπερές τραύμα.
Με τον ειδικό φρουρό επικοινώνησε τηλεφωνικά και ο πρωθυπουργός ο οποίος τον συνεχάρη, ενώ ο υπουργός Δημόσιας Τάξης τον επισκέφθηκε στο νοσοκομείο.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...