Σάββατο, 12 Ιουλίου 2014

Οι δημοτικοί αστυνομικοί, οι μεταθέσεις των αστυνομικών το bloko.gr και η ... χρυσή αυγή - Επιστολή αστυνομικού στο bloko.gr

Με αφορμή το άρθρο "Επέστρεψαν «λειψοί» οι δημοτικοί αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη" θα ήθελα να ακουστεί και η δική μου γνώμη. Αρχίζοντας θα ήθελα να πω ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους δημ. αστυνομικούς και δεν τους κατηγορώ για τίποτα μιας και δεν φταίνε αυτοί για τις αποφάσεις των πολιτικών.
Δυστυχώς όμως βλέπουμε να γεμίζουν τα τμήματα της Θεσσαλονίκης και της επαρχίας με παρατρεχάμενες εντοπιότητες και εμείς που υπηρετούμε Αθήνα είμαστε αναγκασμένοι να περιμένουμε τουλάχιστον 15 χρόνια μέχρι να πάρουμε αυτή την ριμαδιασμένη μετάθεση για την Θεσσαλονίκη και όχι μόνο! Πόσο Δίκαιο είναι για μένα που εδώ και 6 χρόνια μυρίζω το κάτουρο της Ομόνοιας "χαϊδεύοντας" πρεζάκια και αλλοδαπούς με κάθε λογής ασθένεια, να βλέπω την μετάθεση μου σαν απατηλό όνειρο και κάποιος ανίκανος από το πουθενά να τοποθετεί άτομα άσχετα με τα αστυνομικά καθήκοντα σε ΑΤ της Θεσσαλονίκης και της επαρχίας;
Και αυτή η καραμέλα οτι οι Δημοτικοί δεν πιάνουν θέσεις αστυφυλάκων και ειδικών φρουρών πρέπει να σταματήσει! Ναι στην πραγματικότητα δεν πιάνουν αλλά στα χαρτιά φαίνονται σαν έμψυχο δυναμικό της ΕΛΑΣ με αποτέλεσμα αυτό να έχει αντίκτυπο στον αριθμό των θέσεων στις τακτικές μεταθέσεις. Αυτό θα αποδειχθεί και όταν βγουν τα νούμερα.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΥΡΙΟΙ! ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΙΤΑΖΕ ΣΟΒΑΡΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΛΥΝΕ ΚΑΠΟΙΑ  ΑΠΟ ΑΥΤΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ! ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ  ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟΣΑΙΤ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΟΛΑΓΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ! ΑΝΑΛΟΓΗΘΗΚΑΤΕ ΠΟΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ BLOKO ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗΣ HΓΕΣΙΑΣ H ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ; ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΠΑΓΟΒΟΥΝΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ Η ΒΑΣΗ ΤΟΥ!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...