Πέμπτη, 28 Αυγούστου 2014

Απάντηση του προέδρου του ΑΣΕΠ Γ. Βέη, στην από 23/7 επιστολή δύο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για την αφαίρεση των 20 μορίων από τους π.Δ.Α. του γραπτού διαγωνισμού προ ΑΣΕΠ

Η επιστολή:


ΠΡΟΣ   ΑΣΕΠ 
Κύριε Πρόεδρε,
Σας στέλνουμε αναφορά-υπόμνημα που κατέθεσαν στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ Δημοτικοί Αστυνομικοί σε διαθεσιμότητα, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι στους τελικούς πίνακες για την τοποθέτηση της Δημοτικής Αστυνομίας τους αφαιρέθηκαν 20 μόρια παρότι είχαν προσληφθεί με γραπτό διαγωνισμό το 1985 και ως εκ τούτου, με βάση σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, τα δικαιούνται.
Ισχυρίζονται μάλιστα ότι αυτό έγινε παράτυπα κατόπιν πολιτικών παρεμβάσεων και για αυτό έχουν καταθέσει και σχετικές Αιτήσεις Θεραπείας – Ενστάσεις στο ΑΣΕΠ. 
Κατόπιν αυτών σας διαβιβάζουμε όλο τον σχετικό φάκελο, ώστε να κάνετε τον αναγκαίο έλεγχο, για να διαπιστώσετε εάν εφαρμόστηκαν στις συγκεκριμένες περιπτώσεις οι πάγιες αρχές και πρακτικές τις οποίες εφαρμόζετε, δηλαδή οι κρίσεις του ΑΣΕΠ με αξιοκρατία, αντικειμενικότητα, διαφάνεια και δημοσιότητα, μακράν κάθε πολιτικής ή άλλης παρέμβασης.


Σας ευχαριστούμε,Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ
Νίκος Βούτσης
Δημήτρης Στρατούλης

Η απάντηση του Προέδρου του ΑΣΕΠ κ. Γ. Βέη με ημερομηνία 12 Αυγούστου 2014:


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...