Τετάρτη, 6 Αυγούστου 2014

Ανοιχτή επιστολή...απελπισίας π.Δ.Α. που επανατοποθετήθηκε ως Εξ. Φρουρός στο Κ.Κ. Κορυδαλλού

Αγαπητό "δημαστην" 
Θα θελα να σου παραθέσω το δράμα που βιώνουν οι εξ. φρουροί στο κ.κ. κορυδαλλού
Από τη πρώτη μέρα που πιάσαμε δουλειά δουλεύουμε μέχρι και τώρα χωρίς σαββατοκύριακα και χωρίς ρεπό. Το θλιβερό είναι ότι αυτή τη κατάσταση τη βιώνουν οι παλαιότεροι συνάδελφοι 4+ χρόνια. Τους χρωστάνε 200+ ρεπό έκαστος και δεν τους τα δίνουν. ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΗ υπηρεσία χωρίς σαββατοκύριακα και χωρίς ρεπό. Η κατάσταση δεν είναι απλά θλιβερή είναι επικίνδυνη. Οι υπάλληλοι έχουν γίνει πραγματικά ζόμπι. 
Δεν θα αναφερθώ καν στις υλικοτεχνικές ελλείψεις. Εκεί πραγματικά θα πέσετε κάτω από τα γέλια. 
Και εις χειρότερα... 
μετά τιμής,
***  ******

2 σχόλια :

Mακης Δημακης είπε...

ΕΡΩΤΗΣΗ : το οτι δεν περνετε ρεπο στην εξωτερικη φυλαξη ειναι λογω αδειων και για να ξεφορτωσουν οι παλιοι τα ρεπα τους?

Roumelian Dorian είπε...

Διάβασε αυτά που θα γράψω και κατάλαβε εσύ το νόημα: Και πριν την μετάταξη των Δημοτικών Αστυνομικών έτσι δουλεύανε, κάθονταν στο "αδιάθετο" χωρίς ρεπό για πολλούς μήνες ή και πάνω από χρόνο! Τώρα πως με 90+ άτομα παραπάνω που έχουν αναλάβει πλήρη υπηρεσία σε φυλάξεις νοσοκομείων και σε περιμετρικές συνεχίζεται το ίδιο πράγμα απλά είναι κατανοητό από όλους τι έχει συμβεί. Για αυτό μάλλον και η πρεμούρα να γίνει η εκπαίδευση τόσο γρήγορα μέσα στον Ιούλιο, με προσωρινούς πίνακες και χωρίς να έχουν ελεγχθεί οι ενστάσεις υποβάλλοντας αρκετούς συναδέλφους σε μία άσκοπη ταλαιπωρία..πλησίαζε βλέπεις ο Αύγουστος! Και στην εσωτερική φύλαξη μία από τα ίδια, 2 ρεπό για ολόκληρο μήνα (και χωρίς αδιάθετο μετά από βραδυνό γιατί δεν προβλέπεται λόγω του 6ωρου). να σημειωθεί ότι εκεί οι πρώην Δημοτικοί έχουν αναλάβει υπηρεσία μόνοι τους πλέον στο Κορυδαλλό εδώ και πάνω από 1,5 μήνα με ότι συνεπάγεται αυτό.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...