Τετάρτη, 27 Αυγούστου 2014

Πρόεδρος Ένωσης Αστ. Υπαλ. Ροδόπης: «Από τη μια ισχυρίζεστε "μνημονιακή δέσμευση" για τη μη πρόσληψη προσωπικού στην ΕΛ.ΑΣ. και από την άλλη προσλαμβάνετε Δ.Α. και Ε.Φ.»

Θύελλα ξέσπασε αμέσως μόλις έγινε γνωστό ότι το υπουργείο δημόσιας τάξης προκηρύσσει διαγωνισμό για την πρόσληψη 500 ειδικών φρουρών.
Κι αυτό μόνο όποιος εθετυφλεί σκόπιμα δεν το βλέπει. Μια μόνο ματιά στα σχόλια της αναδημοσίευσης από το bloko.gr του σχετικού ρεπορτάζ του Έθνους (ΕΔΩ), αρκεί να πείσει και τον πλέον δύσπιστο.
Αναμφίβολα η αστυνομία μετά από μια ακατάσχετη "αιμορραγία" προσωπικού χρειάζεται νέα στελέχη και θα είμαστε οι τελευταίοι που θα υποδείξουμε τον τρόπο.
Από τα καταιγιστικά σχόλια, επιλέξαμε να δημοσιεύσουμε σε ανοιχτή ανάρτηση -και πως μπορούσαμε να το παραβλέψουμε άλλωστε- αυτό της προέδρου της ένωσης Ροδόπης. Η κ. Τζατζανά και με την επιπρόσθετη ιδιότητα του μέλους της ΠΟΑΣΥ, αντιπροσωπεύει μια αστυνομική περιοχή που εξαπατήθηκε διπλά από τον προηγούμενο υπουργό δημόσιας τάξης, ο οποίος επέλεξε να κλείσει ένα σχολείο για ν' ανοίξει μα φυλακή.  
Ακολουθεί το σχόλιο της κ. Τζατζανά:
«ΛΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.....!!!!!!!!!!!!! 
ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΤΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 2015 ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ.... ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ Ε.Φ.. 
ΑΥΤΟ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ!!!!!!!!!!!!!

ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΣΘΗΚΕ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΡΟΔΟΠΗΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΑΙΤΗΜΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΠΡΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟΥ ΕΤΟΥΣ, Ο κ. ΔΕΝΔΙΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΚΩΛΥΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ.....!!!!!!!!! 
Η΄ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΚΥΡΙΟΙ Η΄ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ....
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΘΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΥΕΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ!!!!!!!!!

ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕΣΩ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΗΝ ΔΗΛΩΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ (ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΧΑΙΡΕΤΗΣΑΜΕ ΘΕΤΙΚΑ) . ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΔΙΟ ΔΟΞΗΣ ΛΑΜΠΡΟ!!!!!!!! » 
ΤΖΑΤΖΑΝΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
(ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΡΟΔΟΠΗΣ-ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. Π.Ο.ΑΣ.Υ.)
Η κ. Τζατζανά επανήλθε με νέο σχόλιο, ως απόρροια της θύελλας που προεισαγωγικά σημειώσαμε ότι ξέσπασε.
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ,  
ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΧΟΛΗ Ο ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.... ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΧΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ-ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ- ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΡΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΣΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ( ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚΤΙΘΕΜΕΝΟΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ). ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΚΤΟΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙ ΗΤΑΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΓΙ΄ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΠΙΟ ΟΜΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΜΕΝΑ. ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΤΟ ΣΩΣΤΟ, ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΙΑΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΓΕΝΗΣ ΤΟΣΟ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ , ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΙΚΑΝΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ Η ΔΙΑΙΩΝΙΣΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΛΑΦΡΟΤΗΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ, ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ,ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ. ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ, ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟΥ, ΑΔΙΑΒΛΗΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΜΕΣΩ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ, ΤΗΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΜΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΧΤΙΣΤΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ. ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΟΧΙ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ.  

ΝΑ ΔΙΑΜΗΝΥΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΤΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ Σ΄ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ, ΣΤΟΝ ΘΕΣΜΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΟΛΟ ΜΑΣ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΣΠΑΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ......  

ΜΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...