Πέμπτη, 21 Αυγούστου 2014

«Αν δεν καταργούσαν την Δημοτική Αστυνομία, πολλά από τα «κακώς κείμενα» δεν θα υπήρχαν! Και, κυρίως, δεν θα χανόντουσαν οι ανθρώπινες ζωές στο ποτάμι της Κρεμαστής»!

Αναδημοσιεύουμε από την ιστοσελίδα topika-nea.gr της Ρόδου:

Μια επιστολή που πήραμε, και η οποία αναμφισβήτητα προκαλεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον, έρχεται να επισημάνει το γεγονός ότι, από τότε που καταργήθηκε η Δημοτική Αστυνομία παρουσιάζονται αρκετά «κακώς κείμενα», πολλά "ευτράπελα", (κυρίως την περίοδο του πανηγυριού), και το πιο σημαντικό ότι:

Η γέφυρα της Κρεμαστής, που, πάντα έκλεινε και άνοιγε όταν έπρεπε, ήταν δουλειά των υπαλλήλων της Υπηρεσίας αυτής και δεν εδημιουργείτο κανένα παράπονο! (Σχετικό θέμα γράψαμε χθες).

«Ειδικότερα, όταν οι δημοτικοί αστυνόμοι διαπίστωναν πως ο κόσμος στο πανηγύρι λιγόστευε, αυτοί ήταν που πήγαιναν κι "άνοιγαν" τους δρόμους για να διευκολύνεται η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο της Κρεμαστής!

Όμως, δεν θα πρέπει κάποιοι να ξεχνάνε, πως, το πιο σημαντικό, - όπως αναφέρεται στην ίδια επιστολή, - είναι ότι, στις έντονες νεροποντές, πάλι η Δημοτική Αστυνομία, με τα όποια κακά της καταλόγιζαν οι επικριτές της, έπαιρνε την πρωτοβουλία κι έκλεινε την γέφυρα! Κάτι, φυσικά, που δεν συνέβη όταν χάθηκαν άδικα οι συνάνθρωποί μας τον περασμένο Νοέμβριο.

Κι αν όλα αυτά που αναφέρω δεν είναι αλήθεια, ας βρεθεί έστω κι ένας να με διαψεύσει».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...