Τρίτη, 5 Αυγούστου 2014

Αστυνομική επιχείρηση "Θησέας"" με την ουσιαστική συνδρομή και των π.Δ.Α. που εντάχθηκαν στην ΕΛ.ΑΣ. (+video)

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα σε διάφορες περιοχές της Αθήνας για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας, της παράνομης μετανάστευσης, του παρεμπορίου και της διακίνησης ναρκωτικών.


Επιχείρηση σε διάφορες περιοχές της Αθήνας έλαβε χώρα την Δευτέρα (4/8) στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού “ΘΗΣΕΑΣ”, για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας, της παράνομης μετανάστευσης, του παρεμπορίου, της διακίνησης ναρκωτικών και λοιπών αδικημάτων.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης ελέγχθηκαν: 1.254 άτομα 195 οχήματα και 134 καταστήματα, ενώ προσήχθησαν: 311 άτομα σε αστυνομικές Υπηρεσίες. Συνελήφθησαν 17 άνθρωποι εκ των οποίων 2 για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών, οκτώ για παρεμπόριο, 1 για παράβαση του Υγειονομικού κανονισμού και 6 για άλλα αδικήματα.

Κατασχέθηκαν 555 τεμάχια προϊόντων παρεμπορίου (τσάντες, είδη ρουχισμού, υποδήματα κλπ) και 8,6 γραμμ. κάνναβης. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πηγή: newsit.gr

Δείτε παρακάτω μερικά video από τις Αστυνομικές Επιχειρήσεις "ΘΗΣΕΑΣ" που συνεχίζονται εδώ και περίπου 20 ημέρες στην Αθήνα, με την συνδρομή και των π.Δ.Α. που εντάχθηκαν στην ΕΛ.ΑΣ. Το video εντοπίσαμε στο "κανάλι" της Ελληνικής Αστυνομίας στο Youtube.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...