Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου 2014

Προκαλούν στη Βουλή! 30.000 ευρώ για τις ανάγκες...πρώην βουλευτών και ευρωβουλευτών

Ερωτηματικά προκαλεί η οικονομική ενίσχυση με 30.000 ευρώ της Ένωσης των τέως βουλευτών και ευρωβουλευτών από το Ελληνικό Κοινοβούλιο, κάτι που τελικά δείχνει πως μερικοί παρά την κρίση δεν έχουν βάλει μυαλό!

Η σχετική απόφαση, που φέρει την υπογραφή του Προέδρου της Βουλής Ευάγγελου Μειμαράκη, και αναρτήθηκε στον κόμβο του Κοινοβουλίου «Διαφάνεια», αναφέρει χαρακτηριστικά πως «επιχορηγούμε από τον προϋπολογισμό οικονομικού έτους 2014 την Ένωση τέως βουλευτών και ευρωβουλευτών με το ποσό των 30.000 ευρώ για την κάλυψη των λειτουργικών τους δαπανών». 

Ωστόσο άγνωστο παραμένει ποιες είναι αυτές οι ανάγκες των πρώην Εθνοπατέρων μας που κατά καιρούς έχουν δοκιμάσει το κοινό, περί δικαίου αίσθημα, όπως για παράδειγμα πρόσφατα, όταν, σε καιρό οικονομικής και ανθρωπιστικής κρίσης, διεκδίκησαν από το ελληνικό δημόσιο τα αναδρομικά που κέρδισαν οι δικαστικοί.

Κι αυτό γιατί με βάση το Σύνταγμα η βουλευτική αποζημίωση και σύνταξη συμβιβάζει και συναρτάται από τις αντίστοιχες αποδοχές των δικαστικών. Οι εν ενεργεία βουλευτές δεν το… «τόλμησαν», οι τέως όμως ανερυθρίαστα απαίτησαν αυξήσεις…! 

Η χορηγία έγινε κατόπιν επιστολής – αιτήματος που έστειλε ο πρόεδρος της Ένωσης στον Πρόεδρο της Βουλής, από τις 29/8/2014

σχόλιο dimastin:
Και παίρνε εσύ π.Δ.Α που φυλάς στα Κ.Κ. κάθε καρυδιάς καρύδι-κατακάθι 660 ευρώ/μήνα για να τα βγάλεις πέρα. Λεφτά υπάρχουν τελικά. Για άλλους όμως. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...