Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου 2014

Η νέα Ανακοίνωση για τους Δημοτικούς Αστυνομικούς - 81 θέσεις ΔΕ Διοικητικού αποκλειστικά ΜΟΝΟ για τους π. Δ.Α. που τελούν υπό διαθεσιμότητα

Ανήμερα της "επετείου" του ενός χρόνου από την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας, εκδόθηκε η νέα -πολυαναμενόμενη-  Ανακοίνωση 15/2014 του Υπ. Διοικ. Μεταρρύθμισης (ΦΕΚ Β' 2526/23-9-2014) για τους Δημοτικούς Αστυνομικούς που εξακολουθούν να τελούν υπό διαθεσιμότητα. Πρόκειται για 81 θέσεις Διοικητικού (61 σε Αποκεντρωμένες Διοικήσεις και 20 στο Υπουργείο Εσωτερικών). 

Σημειώνουμε ότι σύμφωνα με το άρθρο 26 του Ν. 4109/2013, «Η διαθεσιμότητα αίρεται με τις πράξεις προσωρινής τοποθέτησης. Τα χρονικά διαστήματα των προσωρινών τοποθετήσεων δεν συνυπολογίζονται στη διάρκεια της διαθεσιμότητας. Κατά την περίοδο της προσωρινής τοποθέτησης καταβάλλονται στον υπάλληλο πλήρεις αποδοχές με ανάλογη εφαρμογή των ρυθμίσεων της παρ. 22 του άρθρου 2 του ν. 3899/2012». Αυτό σημαίνει ότι οι π. Δ.Α. που έχουν τοποθετηθεί προσωρινά, δεν έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης στην παρακάτω νέα Ανακοίνωση (15/2014).

Δείτε τα προαπαιτούμενα προσόντα στον παρακάτω πίνακα:Κατεβάστε την απόφαση από το:

4 σχόλια :

Roumelian Dorian είπε...

Και ερωτώ: Τους συναδέλφους που τελούν υπό διαθεσιμότητα με βάση τους Τελικούς Πίνακες άρα με τα σημερινά προσωρινά αποτελέσματα ή αυτούς που θα βρίσκονται σε διαθεσιμότητα με βάση τους Οριστικούς όποτε εκδοθούν αυτοί; προφανώς η ανακοίνωση αυτή αφορά με βάση τους τελικούς πίνακες. Εάν κάποιος τώρα είναι αδιάθετος αλλά στους οριστικούς θα έπιανε μία θέση μπορεί να κάνει αίτηση τώρα;.... Ας προσθέσουμε και αυτή τη προχειρότητα στην όλη διαδικασία και μακάρι οι θέσεις να επαρκούσαν για όλους.

Ευη Μυλωνα είπε...

Δεν πρέπει λοιπόν αύριο κιόλας να δημοσιευθούν οι Οριστικοί πίνακες ώστε να ξέρουν ποιοι είναι εν τέλει διαθέσιμοι;Γιατί υπάρχει η πιθανότητα κάποιος που ήταν στους τελικούς μετά τις αιτήσεις θεραπείας να μην είναι στους Οριστικούς!!!!!

Τζων Χάλαρης είπε...

Δηλαδή για τις θέσεις αυτές είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η γνώση Η/Υ. Δεν θα αλλάξει όπως την άλλη φορά, έτσι;....

ioa dim είπε...

Ρε παιδια πραγματικα περιμενετε ακομη να κανουν κατι σωστα η λογικα; οι τυποι ειναι για εκτελεση. ονειρο ζουν μη τους ξυπνατε. βαζουν για τους ανω των 50 γνωση η/υ. εδω ειμαστε να δειτε που θα βγαλουν διευκρινηση οτι οσοι μπηκαν χωρις απαιτουμενο γνωσης η/υ δε χρειαζεται να το εχουν. βαλτε τωρα μερες να δηλωσουν μερες να τα περασουν μερες να τα ελεγξουν μερες να κανουν ενστασεις εχουμε ακομα. αν και εγω δε βιαζομαι. να πανε να γα...θουν. δε κανω τιποτα κ πληρωνομαι.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...