Δευτέρα, 1 Σεπτεμβρίου 2014

"Διευκρινιστική" επιστολή π. Δ.Α.

Καλημέρα σας. Θα ήθελα να διευκρινίσω κάτι που διαβάζω συχνά στις απαντήσεις  που στέλνονται από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη (σσ. δείτε χαρακτηριστικά την απάντηση του Υπ. Προ.Πο, εδώ) Μεταφέρω την πρόταση όπως ακριβώς αναφέρεται στην επιστολή:
''31 εξ'αυτών δήλωσαν ότι δεν επιθυμούν να ενταχθούν στην Ελληνική Αστυνομία.'' 
Οι 31 εξ'αυτών(Δημοτικών Αστυνομικών) σε αίτησή μας ΔΕΝ δηλώσαμε ότι δεν επιθυμούμε την ένταξή μας στην ΕΛ.ΑΣ. Δηλώσαμε ότι επιθυμούμε να παραμείνουμε στο Υπουργείο Δικαιοσύνης ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ μέχρι την δημοσίευση των οριστικών πινάκων. Και αυτό γιατί αν το Δικαιοσύνης τελικά δεν μας κρατήσει να μην μείνουμε άνεργοι μετά από όλα αυτά που περάσαμε, αλλά να έχουμε την δυνατότητα αποδεχθούμε την θέση στην ΕΛ.ΑΣ αφού οι ίδιοι μας ανακάτεψαν έτσι. 
Το ανέφεραν τα ίδια τα Υπουργεία σε διευκρίνησή τους ότι με αίτηση μας μπορούμε να παραμείνουμε προσωρινά στο φορέα που τοποθετηθήκαμε αρχικά. Το να δηλώναμε ότι δεν επιθυμούμε να ενταχθούμε στην ΕΛ.ΑΣ. πριν μας βεβαιώσει το Δικαιοσύνης ότι θα μας κρατήσει, θα ήταν πολύ μεγάλο ρίσκο και γι' αυτό δεν δήλωσε κανένας κάτι τέτοιο.Και το λέω με βεβαιότητα γιατί τις αιτήσεις τις στείλαμε όλοι από την Σχολή που μας εκπαίδευσαν στην Κομοτηνή που ήμασταν Δημοτικοί Αστυνομικοί που περάσαμε στις φυλακές από όλη την Ελλάδα και λειτουργήσαμε ομαδικά.  
Γιατί λοιπόν χάνονται τόσο πολύ για άλλη μια φορά τα Υπουργεία στην μετάφραση;  Όλο αυτό το θέατρο του παραλόγου το περνάμε από δική τους υπαιτιότητα.Είναι τόσο δύσκολο να βγει μια διευκρινιστική για οριστική τοποθέτηση ώστε να ηρεμήσουμε όλοι; Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα... 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...