Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου 2014

Το πολιτικό προσωπικό του ΥΔΤ ζητά συνάντηση με τον Κικίλια για μισθολόγιο και ΤΕΑΠΑΣΑ

Το πολιτικό προσωπικό του υπουργείου Δημόσιας Τάξης, παρά την υπερπολύτιμη συνεισφορά του στη διοικητική λειτουργία των υπηρεσιών και στο στρατηγικό σχεδιασμό, θεωρείται και είναι παραδοσιακά ο "παρίας" της παρέας. Οι συνδικαλιστικοί αντιπρόσωποι, επιδιώκουν συνάντηση, την πρώτη κατ' ουσίαν με τον κ. υπουργό, προκειμένου να τον καταστήσουν ενήμερο για διάφορα θέματα διοικητικής φύσης, αλλά και για να θίξουν κυρίαρχα θέματα της επικαιρότητας όπως το ΤΕΑΠΑΣΑ και το μισθολόγιο.
«Κύριε Υπουργέ,


   Αναγνωρίζουμε ότι η προσπάθεια που κάνετε, με τις συνεχείς επισκέψεις και συναντήσεις, για να βελτιώσετε τον τρόπο λειτουργίας και την αποτελεσματικότητα των Σωμάτων και Υπηρεσιών του Υπουργείου είναι συγκινητική αλλά δυστυχώς ατελέσφορη.

   Πιθανώς όμως να έχουμε εσφαλμένη εκτίμηση καθώς δεν γνωρίζουμε την ατζέντα των προτεραιοτήτων σας αλλά και το σύνολο των δράσεων και ενεργειών που βρίσκονται σε εξέλιξη.

  Είναι επομένως αναγκαίο να μας ορίσετε, το συντομότερο δυνατόν, μια συνάντηση για να σας εκθέσουμε τα σοβαρά και χρονίζοντα προβλήματα  του πολιτικού προσωπικού, όπως αυτά τα βιώνουμε τουλάχιστον για τρεις δεκαετίες.

   Το αίτημα για την  προηγούμενη συνάντησή μας  ικανοποιήθηκε  με την σύμφωνη γνώμη σας, με τον Σύμβουλός σας  κ. Δημόπουλο λόγω των ανειλημμένων υποχρεώσεών σας σχετικά με τις εξελίξεις του ΤΕΑΠΑΣΑ.

    Τα θέματα που συζητήθηκαν και κατεγράφησαν από τον κ. Δημόπουλο παραμένουν σε εκκρεμότητα, είναι στον «αέρα» και καίνε.


    Αν όμως σε όλα τα διοικητικής φύσεως μέτρα και άλλα αιτήματά μας μπορούν να δικαιολογηθούν καθυστερήσεις ή αναβολές, η εφαρμογή της απόφασης του ΣτΕ για τα μισθολόγια των ενστόλων και η αποδοχή εκ μέρους σας της γνωμοδότησης του Ν.Σ.Κ. (αριθμ. Γνωμοδότησης 215/2014) που θα προκαλέσουν σεισμό στο ΤΕΑΠΑΣΑ, είναι πρώτης προτεραιότητας.  

    Για τους παραπάνω λόγους παρακαλούμε να ορίσετε άμεσα ημερομηνία συνάντησης με κύρια θέματα:

1)    Ανάκληση της απόφασης για αποδοχή της Υπ΄αριθ. 215/2014 Γνωμοδότησης του Ν.Σ.Κ. και παραπομπή του θέματος στην Ολομέλεια.
2)    Εφαρμογή του άρθρου 220 του Ν. 4281/2014 ΦΕΚ. 160Α σε συνδυασμό με την Απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ για τα μισθολόγια των ενστόλων.
3)    Το παρόν, η προοπτική και το μέλλον του ΤΕΑΠΑΣΑ»    


ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

   
                   Ο   ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 Ο    ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ    

             Ευάγγελος  Μαλακάτας                                   Γεώργιος   Κολοβός

www.bloko.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...