Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2014

Καυστική ανοικτή επιστολή αγανάκτησης π.Δ.Α. στο dimastin για την παρωδία της κινητικότητας

Εντυπωσιακά ομολογουμένως όσα έγιναν τη φετινή χρόνια με θέμα τη διαθεσιμότητα-κινητικότητα των δημοτικών αστυνομικών. Όλα ξεκίνησαν όταν ο αγαπητός υπουργός αποφάσισε να εξαιρέσει της διαδικασίας όσους είχαν μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών προφανώς για αναβάθμιση του μορφωτικού επιπέδου των ΟΤΑ. Ότι πέρασε και δεν ακούμπησε η διαθεσιμότητα από τους ΙΔΑΧ με απολυτήρια γυμνασίου προφανώς κινούνταν προς την ίδια κατεύθυνση προκαλώντας την απορία πως θα αξιοποιηθεί τόση γνώση στους δήμους.

     Έκρινε κατόπιν πως σωστό θα ήταν να είχε εξαιρέσει κάποιες κοινωνικές ομάδες πλην των ΑΜΕΑ κ αντί να προσφέρει και άλλες θέσεις στους δήμους για τους διαθέσιμους δημοτικούς αστυνομικούς φρόντισε να εξασφαλίσει τη πλήρωση των θέσεων επιλογής από τους τριτεκνους ανεξαρτήτως μορίων θεωρώντας πως κάτι τέτοιο είναι δίκαιο. Φυσικά είναι γνωστό σε όλους πως όσοι έχουν τρία παιδιά έχουν αυξημένες ανάγκες σε σχέση με όσους έχουν ένα η δυο παιδιά όπου κάλλιστα μπορούν να τα ταΐσουν γκαζόν καθώς ενδεχόμενη εσωτερική μετανάστευση δε θα τους αφήνει περιθώρια για κάτι καλύτερο όσον αφορά τον άρτων ημών τον επιούσιων.

    Οι αγαθές προθέσεις του υπουργού συνεχίστηκαν καθώς φρόντισε για άγνωστα μέχρι στιγμής αίτια να μοριοδοτησει με ένα μπόνους 20 μορίων μια ολόκληρη σειρά εξασφαλίζοντας τους ένα υπέρμετρα μεγάλο προβάδισμα για τη κατάληψη των θέσεων. φυσικά κ πρόκειται για αγαθές προθέσεις καθώς οι όποιες δικαιολογίες περί αξιοκρατίας ασεπ κτλ της σειράς αυτής κατέπεσαν πανηγυρικά όταν βρέθηκε αριθμός ατόμων με πλαστά πτυχία  της σειράς αυτής χωρίς φυσικά να ελεγχτούν κάποιες αιωρούμενες φήμες περί πλαστής εντοπιότητας κ σωματικών κριτηρίων σχετικά με λάθος μέτρηση ύψους περίπου δέκα!!! ολόκληρων πόντων κάποιων ατόμων.

     Επειδή φυσικά ο υπουργός διοικητικής απορρύθμισης έδειξε στη περίπτωση των τριτεκνων πως αναγνωρίζει τα λάθη του κατάλαβε πως αυτή του η κίνηση έφερε τα πάνω κάτω όσον αφόρα τη διαδικασία καθώς οι νεότεροι συνάδελφοι κατέλαβαν τις θέσεις στα υπουργεία που προοριζόταν για τους άνω των 50 οι όποιοι δεν είχαν δικαίωμα για ΕΛΑΣ και καταστήματα κράτησης έκρινε σωστό να επανορθώσει πριμοδοτώντας και αυτούς με μόρια ποικίλων αριθμών τα οποία κυριολεκτικά στο παρά πέντε θα φέρει τούμπα όλον τον πίνακα.


    Και μέσα σε όλη αυτή τη χαρούμενη ατμόσφαιρα έμεινα εγώ η ταπεινή πρώην δημοτική αστυνομικός να παλεύω με τον σταυρό στο χέρι και να αναρωτιέμαι γιατί εγώ με διαφορά λίγων μηνών κ ολόιδια προκήρυξη με τους τελευταίους επιτυχόντες δε πήρα καθόλου μόρια ,δε πήρα καθόλου μόρια για τις ειδικές δυνάμεις που ως γνωστόν είχα τη δυνατότητα και υπηρέτησα με επιτυχία όπως κάθε κοπέλα μετά το λύκειο και τώρα προσπαθώ να τα βγάλω πέρα με 660 ευρώ πολλά χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι μου όπου μπορεί να γίνουν κ περισσότερα. 

Μήπως θα έπρεπε να φροντίσετε και για αυτή την αβλεψία σας κύριε υπουργέ και να ξεκινούσαμε όλοι από την ίδια αφετηρία μορίων η τότε θα ήταν εντελώς αναξιοκρατική η διαδικασία και μη αποδεκτή από εσάς?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...