Πέμπτη, 9 Οκτωβρίου 2014

215 οι αδιάθετοι πρώην Δ.Α. σύμφωνα με τους ΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ πίνακες

215, είναι εν τέλει οι αδιάθετοι (πρώην) Δημοτικοί Αστυνομικοί σύμφωνα με τους ΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ πίνακες που δημοσιεύθηκαν από το ΑΣΕΠ σήμερα (Πέμπτη 9/10), όπως άλλωστε αναμένονταν. Όπως διαφαίνεται, υπάρχουν αρκετές λανθασμένες εγγραφές στους πίνακες, που θα 'πρεπε, μετά από τόσο καιρό, να έχουν διορθωθεί. Π.χ στον πίνακα των αδιάθετων υπάρχουν ένας εξαιρεθείς, δύο που συνταξιοδοτήθηκαν και ένας που εντοπίστηκε με πλαστό πτυχίο. Επίσης, εντοπίσαμε λάθη και στους πίνακες με τους διοριστέους αφού υπάρχουν ονόματα που βρίσκονται ταυτόχρονα και στον πίνακα των ΔΕ αλλα και σε αυτόν των ΠΕ-ΤΕ αλλά και συνάδελφοι που βρίσκονται στους διοριστέους αλλά έχουν ήδη παραιτηθεί!!!. Αν απολυθούν συνάδελφοι λόγω παραλήψεων του ΑΣΕΠ για οποιονδήποτε λόγο, θα είναι ότι πιο τραγικό έχουμε δει σε όλο αυτό τον παραλογισμό που ζούμε. Ελπίζουμε, εκεί στον ΑΣΕΠ, να διορθώσουν σύντομα τα ΤΡΑΓΙΚΑ λάθη τους και να επικαιροποιήσουν τους ΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ πίνακες, ώστε να βρουν θέση και άλλη συνάδελφοι, διότι ως γνωστόν, όσοι από τους 215 ΔΕΝ κατέθεσαν νέα αίτηση για συμμετοχή στον 2ο γύρο κινητικότητας (Ανακοίνωση 15/2014) από σήμερα ουσιαστικά θεωρούνται απολυμένοι. Θυμίζουμε ότι οι θέσεις της νέας ανακοίνωσης 15/2014 ήταν μόνο 81 κάτι που σημαίνει ότι, σύμφωνα πάντα με το χειρότερο σενάριο, 134 συνάδελφοί μας θα μείνουν εκτός δημοσίου. Εκτός εάν επαναπροκηρυχθούν οι παρακάτω 190 ΚΕΝΕΣ θέσεις, οπότε και θα είναι λιγότεροι: 
3 σχόλια :

KOSTRATIS είπε...

Γνωρίζει κανείς τις ημερομηνίες ανάληψης καθηκόντων όσων συναδέλφων μετακινούνται??
Ευχαριστώ και ό,τι καλύτερο για τον καθένα

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΑΡΑΓΑΣ είπε...

καλησπέρα
Νομίζω οτι προσθέτοντας τις 190 θέσεις στον 5/2013 που έμειναν κένες και τις 81 νέες θέσεις στον 15/2014
οχι μόνο δεν θα μείνει κανείς συνάδελφος έξω απο τις μετακινήσεις αλλά και με την καλή θέληση του ΑΣΕΠ θα περισσέψουν κι όλας, φτάνει να βγάλει άμεσα ο Υπουργός Διοικ. Μετ. και τρίτη ανακοίνωση τοποθέτησης μια και ολα γίνοντε σε αυτόν τον Τόπο όπως έχουμε δει τον τελευταίο χρόνο.
ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ.

Μετά Τιμής
Σαραγάς Σωτήρης

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ είπε...

Το οτι μερικοί ανδρες´ πρώην ΔΑ δεν εχουν παει ποτε φαντάροι και τωρα υπηρετούν σε θεσεις που απαιτούν στρατιωτικη υπηρεσια θα το δουν οι εκάστοτε υπουργοί ?ειναι δυνατόν Ι5 να υπηρετεί στις σωφρονιστικες υπηρεσιες?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...