Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου 2014

Απόφαση Κικίλια για την έκδοσή "ειδικού δελτίου ταυτότητας Δημοτικών Αστυνομικών Ελληνικής Αστυνομίας" (ΦΕΚ Β' 2755/16-10-2014)

Μεταξύ άλλων, στην απόφαση αναφέρεται: «Αρμόδια υπηρεσία για τον έλεγχο των αιτήσεων, την έγκριση της εκτύπωσης και την έκδοση των ειδικών δελτίων ταυτότητας δημοτικών αστυνομικών Ελληνικής Αστυνομίας είναι η Διεύθυνση Πολιτικού Προσωπικού του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας.». Στην εμπρόσθια όψη του δελτίου θα αναγράφεται το εξής: ΕΙΔΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ/SPECIAL ID CARD FOR MUNICIPAL POLICEMAN OF HELLENIC POLICE» αποτύπωση που δείχνει ξεκάθαρα ότι η ονομασία "Δημοτικός Αστυνομικός" θα μας ακολουθεί συνέχεια. Τέλος,  στην οπίσθια όψη του, θα αναφέρει χαρακτηριστικά: «ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΣΧΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ/THIS IS NOT AN ID DOCUMENT» που σημαίνει ότι θα συνεχίσουμε να διατηρούμε κανονικά και την "πολιτική" μας ταυτότητα.

Κατεβάστε το ΦΕΚ από εδώ ή διαβάστε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:7 σχόλια :

PanosHellas είπε...

Ξεφτιλιστηκαμε....

ΤΕΟ είπε...

AYTOI ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΑΝ . ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ

jackal είπε...

Γιατί δεν έγραφε καλύτερα THIS IS NOT POLICE. IS I5 POLICE. ετσι για να ψαρώνουν κ στα αγγλικά! Μιλάμε για ανεπανάληπτη αναβάθμιση!

Stavros είπε...

Χειρότερα, πεθαίνεις...!!!

Giorgos M είπε...

πενθήμερο, ώρες γραφείου και άστολοι με το "δελτίο" καρτελάκι στο πέτο και άσκηση όποιων αρμοδιοτήτων έτσι , oπως και οι παραμένοντες στους δήμους ή πλήρη και κανονική ένταξη. Τι σας φαίνεται καλύτερο κύριοι υπουργοι;

Neoptolemus Pyrrhus είπε...

Ο ένας περιμενε την ταυτότητα για να καταλάβει ότι πριν ενα χρόνο μας ξεφτίλισαν και συνεχίζουν να μας εξεφτιλίζουν καθημερινά,ο άλλος το ίδιο για να καταλάβει πως έχουμε να κάνουμε με ξεφτιλισμένους και ο τρίτος περίμενε αναβάθμιση...Δεν θα μας αποδεχτούν ποτέ,όπως τους φρουρούς που 15 χρόνια τώρα τους κοιτάνε με μισό μάτι...Τελικά η μόνη λύση είναι πολιτικό προσωπικό. Κανονικό πολιτικό προσωπικό όμως όχι αηδίες...

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ είπε...

Η λυσις...επιστροφη στους δήμους!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...