Τρίτη, 28 Οκτωβρίου 2014

Εισαγγελέας καλεί τους εργαζόμενους στον Δ. Θεσσαλονίκης για το ''μπλοκάρισμα'' του επανελέγχου των συμβάσεων

Ειδοποιητήρια για κλήση από τον Εισαγγελέα, μετά την παρεμπόδιση του επανελέγχου των συμβάσεών τους, παρέλαβαν σήμερα τα μέλη της διοίκησης του Σωματείου Εργαζομένων τον δήμο Θεσσαλονίκης, προκειμένου να παραβρεθούν την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου στις 09:00 π.μ. στο γραφείο του Εισαγγελέα για ''ειρηνική λύση διαφοράς''.
Όπως δήλωσε στο thestival.gr ο πρόεδρος του Σωματείου, κ. Κώστας Ξανθόπουλος ''προφανώς και ο κ. Μπουτάρης βρίσκεται πίσω από αυτή την κίνηση'', ενώ πρόσθεσε: ''Βεβαίως και θα παρεβρεθούμε στον Εισαγγελέα μαζί με τον νομικό μας σύμβουλο. Παράλληλα, οι προγραμματισμένες κινητοποιήσεις στο δημαρχιακό μέγαρο θα συνεχιστούν την ίδια μέρα από αντιπροσώπους του σωματείου''.
Υπενθυμίζεται πως την περασμένη εβδομάδα ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης έφτασαν στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης προκειμένουν να συνεχίσουν τον επανέλεγχο των συμβάσεων που είχαν αρχίσει τον προηγούμενο μήνα. Όμως, περίπου εξήντα άτομα, εργαζόμενοι στον δήμο, παρεμπόδισαν τη διαδικασία, καθώς δήλωσαν πως θεωρούν την πράξη αυτή αντισυνταγματική. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...