Σάββατο, 18 Οκτωβρίου 2014

Γνωμοδότηση της δικηγόρου Μ. Τσίπρα για λογαριασμό της Π.Ο.Υ.Ε.Φ. σχετικά με τις κρατήσεις υπέρ Μ.Τ.Π.Υ. και την "κομμένη" προσωπική διαφορά στους επανατοποθετημένους στα Κ.Κ. π.Δ.Α.

Το θέμα της περικοπής της υπερβάλλουσας μείωσης (προσωπική διαφορά) θίξαμε στο dimastin.gr,μήνες πριν, εδώ. Από τότε, μόνο η ΠΟΕ-ΟΤΑ ασχολήθηκε σοβαρά και προώθησε το θέμα με αποτέλεσμα να ¨δικαιωθούν" οι συνάδελφοι που τοποθετήθηκαν στις Αποκεντρωμένες διοικήσεις, αφού πρόσφατα, με έγγραφό του το ΥΠ.ΕΣ. ξεκαθάρισε ότι κακώς κόπηκε η προσωπική διαφορά στους εν λόγω υπαλλήλους. Τώρα, είναι σειρά της Π.Ο.Υ.Ε. Φ. η οποία, όπως θα διαβάσετε παρακάτω και προφανώς μετά από πιέσεις των -νέων- μελών της, ζήτησε από την νομική σύμβουλο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Μαρία Τσίπρα γνωμοδότηση για το εν λόγω ζήτημα αλλά και για την "υποχρεωτική" ασφάλιση στο Μ.Τ.Π.Υ. των π.Δ.Α. που μετατάχθηκαν σε Καταστήματα Κράτησης. 

Να σημειώσουμε ότι για τους 1543 πρώην Δημοτικούς Αστυνομικούς που μετατάχθηκαν στην Ελληνική Αστυνομία και για τους οποίους κόπηκε επίσης η προσωπική διαφορά, δεν υπάρχει καμία συνδικαλιστική εκπροσώπηση και ως εκ τούτου και το θέμα αυτό αλλά και πολλά άλλα που συσσωρεύονται με τον καιρό, είναι απλά στον...αυτόματο.

Δείτε την ανακοίνωση της Π.Ο.Υ.Ε.Φ. που συμπεριλαμβάνει και την γνωμοδότηση της Μ. Τσίπρα:1 σχόλια :

yannisp είπε...

ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΜΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΣΤΑ Κ.Κ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΕΛ.ΠΙΝΑΚΕΣ ΜΕΤΑΤΑΣΣΟΜΑΣΤΕ ΣΕ Α.Τ ,ΝΑ ΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΤΠΥ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΤΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ 6 ΜΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΑΣ..?6 Χ 106..600 Ε.ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΙΣΤΑ ΑΔΙΚΙΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΚ.ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΡΩΤΗΘΗΚΑΝ.ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η Κ.ΤΣΙΠΡΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ.ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΜΙΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΤΟΥ ΜΤΠΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...