Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου 2014

Ανοιχτή επιστολή π.Δ.Α. : «Επιτακτική η ανάγκη για ανασύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας»


3 σχόλια :

SARUNAS είπε...

ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ

Giorgos M είπε...

Χωρίς διάθεση κακής κριτικής και πάντα συναδελφικά σχολιάσω κάποια πράγματα:
- Δεν μας προτείνεις λύση για τους συζύγους πρώην Δ.Α.. Θα έχουν συνυπηρέτηση υποχρεωτική, μόρια ή τίποτα;
- Συνεχίζω...Στην περίπτωσή μου υπηρετούσα σε κοντινό στην πόλη μου δήμο και μετατάχθηκα στην πόλη μου με την κινητικότητα. Η σύζυγος (γνωριστήκαμε το 2005 στη σχολή) που μετά από 9 χρόνια θα έπαιρνε μετάθεση από μακρινό δήμο για το δήμο που έχουμε την οικογένεια και το σπίτι μας, γύρισε στο δήμο οργανικής θέσης (νησί πολύ μακρινό),ως εξαίρεση.
Ενώ στο δήμο της τάζανε ότι θα φύγει σύντομα,αρκει να "βοηθήσει" στη δουλειά κανά χρόνο, τελικά όλα αποδείχτηκαν για άλλη μια φορά ψέμματα και πλέον δόθηκαν μετατάξεις με την ενδοδημοτική ένα σωρό, όχι όμως και σε αυτή!!!!
Μη μου πεις γιατι δεν βγήκε κινητικότητα, καθώς δεν ξέραμε τί ξημερώνει και ειπαμε ας τρεχει ο αντρας για δουλειά αν μείνει άνεργος, που έχει και πιο πολλές ευκαιρίες από χειρονακτικές εως δουλειές προσόντων, να μείνει η μαμά ασφαλής με τα παιδιά...
Δεν μας λές σε ποιό δήμο τελικά θα γυρίσουμε όσοι ειμασταν σε δήμο που δεν θέλαμε να μείνουμε και λόγω 8 ετιας κάναμε υπομονή να πάμε εκεί που θέλαμε (καθώς σε πολλές πολεις οι δ.α. συστήθηκαν αργότερα).
- σχετικά με τα υπηρεσιακά, πρέπει να γίνουμε ή η δ.α. όπως πρίν, αλλά με αρμοδιοτητες που δεν απαιτούν συνδρομή (χλωμό) ή δ.α. ευρωπαϊκή με όλα τα εργαλεία (κρατητήρια,εξοπλισμό κλπ) και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ από ΕΛ.ΑΣ.,ΜΕ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΚΛΠ ΒΑΘΜΙΔΕΣ ΕΜΑΣ!ΤΟΣΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΣΟΤΕΡΟΙ,ΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.; Aς δοθεί και η δυνατότητα ελεύθερης μετάταξης από (να πάνε αλλού, όσοι δεν θέλουν) και προς δ.α. (να έρθουν όσοι αστυνομικοί θέλουν).

Σε γενικές γραμμές

Dimastin είπε...

Λάβαμε αυτό το μήνυμα:

Καλησπέρα
Σωστός ο συνάδελφος σε γενικές γραμμές (εγώ θα το έλεγα προσχέδιο) άρα παίρνει πολλές αλλαγές.
Βέβαια, η Διοίκηση σε Δημοτικούς Αστυνομικούς και μόνο.
Σαν προϊστάμενος στην πάλε ποτέ Δημ. Αστυνομία του Δήμου Πειραιά (εκπαιδευμένος στην σχολή της Ελληνικής Αστυνομίας στην Κόνιτσα για Δημ.
Αστυνομικούς ) και ακόμη αδιάθετος (λες και είμαι άρρωστος ) μιας και το όλο σύστημα νοσεί, να είναι καλά ο κος Μητσοτάκης, που θα με θεραπεύσει, απολύοντας με.
Ένα έχω να πω, επί λειτουργείας μας ο Δήμος είχε έσοδα πολλά εκατομμύρια πάρα πολλά σε ευρώ, ας ανατρέξουν στις ετήσιες αναφορές μας και ας βγει κάποιος να με διαψεύσει.
Βλέποντας την κατανομή του προσωπικού Πανελλαδικά στις νέες θέσεις το σύστημα έχει αποτύχει πριν ακόμη στηθεί.
Τέλος βάσει του Ευρωπαϊκού Νόμου (ισχύει και για την Ελλάδα άσχετα και εάν αυθαιρετούν) δεν μπορείς να διαλύσεις Δημόσια υπηρεσία που κατά βάση έχει εισπρακτικό χαρακτήρα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...