Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου 2014

Εκλογές ΚΕΔΕ: Τα έσυρε στον Μπουτάρη ο Αχιλλέας Μπέος!

Έτσι μας ενημερώνει τοπικό site, όπου περιγράφει ότι ο Μπουτάρης έδειξε "γαϊδουρίσια συμπεριφορά" και ότι τον έβαλε στη θέση του ο Αχιλλέας Μπέος!

Συγκεκριμένα γράφει ότι...

Στο εκλογικό κέντρο, όπου ελάμβανε χώρα η ψηφοφορία της ΚΕΔΕ (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας), είχαμε φραστική επίθεση του δημάρχου Βόλου εναντίον του ομολόγου του της Θεσσαλονίκης, Μπουτάρη.

Ο Μπουτάρης, παρ’ όλη την προβεβηκυία ηλικία του, με σκουλαρικάκι στα ώτα και δράκο τατουάζ στο χέρι, έδωσε ακόμα ένα δείγμα αλαζονείας στους συνέδρους. 

Συγκεκριμένα, με ύφος και τουπέ χιλίων καρδιναλίων πέρασε μπροστά από την μεγάλη ουρά των δημάρχων και δημοτικών συμβούλων, που περίμεναν την σειρά τους να ψηφίσουν, γράφοντας στα παλιά του τα παπούτσια όλους, μπήκε μπροστά για να ψηφίσει. 

Οι παριστάμενοι από τακτ δεν μίλησαν αλλά η γαϊδουρίσια συμπεριφορά του καυτηριάστηκε από τον Αχιλλέα Μπέο, ο  οποίος του έσυρε τα εξ αμάξης. Φυσικά, ο συνήθως λαλίστατος Μπουτάρης έκανε μόκο γιατί δεν κινδύνευε μόνο από τον Αχιλλέα να τον πετάξει από τα παράθυρα αλλά και όλους τους παρισταμένους. 

Αποχώρησε ο εξυπνάκιας δήμαρχος της συμπρωτεύουσας λαμβάνοντας ένα μάθημα να μην θεωρεί τους άλλους μαλάκες και τον εαυτό του μάγκα.

Πηγή: http://www.newsvolos.com/?p=154311

Και από άλλη πηγή:


ΕΚΡΑΞΑΝ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΕΔΕ !

Απρόβλεπτη εξέλιξη έλαβε η διαδικασία της ψηφοφορίας για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος – ΚΕΔΕ. Λίγη ώρα μετά την έναρξη της ψηφοφορίας, η οποία διεξάγετο σε δύο κάλπες για την διευκόλυνση των αιρετών – ψηφοφόρων, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης έγινε πρωταγωνιστής θλιβερού περιστατικού.

Ενώ όλα έβαιναν ομαλά και οι εκλέκτορες (Δήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι από όλη την Ελλάδα) περίμεναν ήδη σε ουρές εκατό και πλέον ατόμων, για να ψηφίσουν, ο κύριος Μπουτάρης υπέρ κέρασε τη σειρά των συναδέλφων του και προσέγγισε επιδεικτικά, μέλος της εφορευτικής επιτροπής – φίλα προσκείμενο στο συνδυασμό του - για να ασκήσει ΚΑΤΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ και ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ το εκλογικό του δικαίωμα. 

Πράγματι, αφού έλαβε τα ψηφοδέλτια, έχοντας ήδη παρακάμψει δεκάδες συναδέλφους του, ψήφισε και στη συνέχεια απομακρύνθηκε από την κάλπη. Οι δεκάδες Δήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι οι οποίοι παρακολουθούσαν ΑΠΟΣΒΟΛΟΜΕΝΟΙ στην αρχή, το ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ περιστατικό, δεν άργησαν να αντιδράσουν.

Η αρχή έγινε όταν αιρετός – εκλέκτορας, απευθύνθηκε αρκούντος δεικτικά προς τον κύριο Μπουτάρη ευχαριστώντας τον για τη συναδελφική του αλληλεγγύη.
Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης όχι μόνο δεν έδειξε να αντιλαμβάνεται τον αντίκτυπο της πράξης του και την ειρωνεία προς το πρόσωπο του, αλλά αντίθετα ανταπέδωσε – σαν να μη συνέβαινε τίποτα – τις ευχαριστίες προς τους συναδέλφους του!!!

Εκεί πια δεν άντεξαν οι δεκάδες αιρετοί. Εν χορό και ομαδικά αποδοκίμαζαν τον κύριο Μπουτάρη χρησιμοποιώντας ακόμα και «Γαλλικά», τα οποία προφανώς δεν μπορούμε να αναπαράξουμε.

Αυτό φαίνεται είναι το νέο ύφος και ήθος που προσπαθούν κάποιοι να καταστήσουν κυρίαρχο στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ήμαρτον!!! (όπως θα έλεγε και ο θρυλικός Γεωργίου).
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...