Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου 2014

Nεαρός αστυνομικός της ΔΙ.ΑΣ. άφησε την τελευταία του πνοή στη άσφαλτο χτυπημένος από δυο αυτοκίνητα εν ώρα υπηρεσίας

Η είδηση πάγωσε τους πάντες. Ένας νεαρός αστυνομικός άφησε την τελευταία του πνοή στη άσφαλτο χτυπημένος από δυο αυτοκίνητα την ώρα που μετείχε σε επιχείρηση της ομάδας ΔΙΑΣ στη λεωφόρο Κηφισού.


Τρεις μηχανές της ΔΙΑΣ εντόπισαν ένα ύποπτο αυτοκίνητο. Οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει δεξιά στην κάθοδο της λεωφόρου Κηφισού στο ύψος του ΙΚΕΑ. Οι αστυνομικοί όπως προβλέπεται “ανοίχτηκαν” για να ελέγξουν το αυτοκίνητο. 

Ο 33χρονος βρέθηκε όμως αριστερά του αυτοκινήτου σε σημείο κοντά στο τελείωμα της ΛΕΑ με αποτέλεσμα ένα από τα διερχόμενα αυτοκίνητα να τον παρασύρει.Προφανώς το αυτοκίνητο είχε μεγάλη ταχύτητα με αποτέλεσμα το σώμα του άτυχου αστυνομικού να εκτιναχθεί προς τα αριστερά και να παρασυρθεί και από δεύτερο αυτοκίνητο.

Ο άτυχος αστυνομικός τραυματίστηκε βαρύτατα.

Αμέσως οι συνάδελφοί του ενημέρωσαν ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Για λίγη ώρα ο νεαρός αστυνομικός έδωσε σκληρή μάχη να κρατηθεί στη ζωή, δεν τα κατάφερε όμως, ξεψύχησε λόγω των πολλαπλών τραυμάτων.


Στο πρώτο αυτοκίνητο που προκάλεσε το τροχαίο επέβαιναν δύο νεαροί οι οποίοι σταμάτησαν αμέσως και προσπάθησαν να βοηθήσουν. Οι νεαροί έπαθαν σοκ όταν συνειδητοποίησαν τι είχε συμβεί. Από τον σχετικό έλεγχο που έγινε βεβαιώθηκε πάντως ότι δεν ήταν υπό την επήρεια ουσιών ή αλκοόλ. 

Όλα δείχνουν ότι οι αστυνομικοί χρειάστηκε να σταματήσουν το αυτοκίνητο που έπρεπε να ελέγξουν σε ένα σημείο πολύ επικίνδυνο καθώς λίγο πριν υπάρχει είσοδος οχημάτων από τον παράδρομο της λεωφόρου, ενώ λίγο μετά έξοδος προς τον παράδρομο, είναι ένα σημείο δηλαδή όπου ανά πάσα στιγμή η δεξιά λωρίδα έχει πυκνή ροή αυτοκινήτων. 

www.newsit.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...